μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η Αττική Οδός ζητά ...συγγνώμη

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Αττικής Οδού Α.Ε. Ευθύμιος Μπουλούτας.Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Αττική Οδός. Αυτή τη φορά δεν κατηγορεί τους οδηγούς, αλλά αναφέρεται σε αυτό που όφειλε να πράξει από την αρχή, δηλαδή τον ασφαλή απεγκλωβισμό των οδηγών.
Συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία ζητά η Αττική Οδός, με ανακοίνωσή της. Τώρα προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών και στη συνέχεια, όπως αναφέρει, θα αναφερθούμε αναλυτικά στα αίτια των όσων συνέβησαν.

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: