μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Αναστροφή και πίσω Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι για ΙΧ προς Μάλγαρα – ΧαλκιδικήΑυξημένοι έλεγχοι σε διόδια αλλά και στο δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική


«Μπλόκα» έχει στήσει η Τροχαία σε όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα που επιχειρούν να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη, τόσο από τα Μάλγαρα, όσο και προς τη Χαλκιδική. Ήδη από χθες, όπως αποκάλυψε το TyposThes, ο δρόμος από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική είναι «κλειστός» με μπλόκο της Τροχαίας ώστε να ελέγχονται όλα τα ΙΧ που επιθυμούν να μετακινηθούν προς την περιοχή.

Παράλληλα, αντίστοιχη εικόνα θα αντικρύσει όποιος οδηγός θελήσει να κινηθεί και από την εξόδου της πόλης από τα διόδια Μαλγάρων. Ειδικότερα, από χθες η αστυνομία διεξάγει εντατικούς ελέγχους από το πρωί στα διόδια των N.Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, ενόψει της αυστηροποίησης των μέτρων για τον έλεγχο των μετακινήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Η κίνηση καταγράφηκε αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα, αλλά, «δεν παρατηρήθηκε κίνηση μαζικής φυγής», όπως σημείωσε σε δηλώσεις του από τα διόδια των Ν. Μαλγάρων, ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος.

«Είμαστε επί ποδός λόγω των ημερών. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μπαμπούλα. Είμαι εδώ για να σωφρονίσω, να διαφυλάξουμε όσους έχουν την αίσθηση του κινδύνου» δήλωσε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες είναι να γίνουν αυστηρότεροι έλεγχοι και πιο εντατικοί. Αστυνομικοί ελέγχουν έναν προς έναν τους οδηγούς που περνούν από τα διόδια για το εάν είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα μετακίνησης. Στις περιπτώσεις που δεν ισχύει κάτι τέτοιο οι αστυνομικοί «κόβουν» το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και υποχρεώνουν τους οδηγούς να κάνουν αναστροφή και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Αυτό, όπως έγινε γνωστό, συνέβη σε οκτώ περιπτώσεις, κατά τους ελέγχους που διεξήχθησαν χθες στο σημείο, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: