μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Καστελλόριζο: Ποιοι κρύβονται πίσω από τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας και πώς έδρασαν

 

Δυνάμεις της Αστυνομίας από τη Ρόδο βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ μεταβαίνουν και κλιμάκια από την Αθήνα προκειμένου να κάνουν τις έρευνες


Στα ίχνη δυο ατόμων που βρέθηκαν στο Καστελλόριζο για λίγες ώρες, όταν εκδηλώθηκε η διπλή πρόκληση με το drone και την δολιοφθορά στην εμβληματική σημαία της Μεγίστης, βρίσκονται οι Αρχές, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ.


Δεδομένο για τις ελληνικές Αρχές, μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, είναι πως τόσο η δολιοφθορά της σημαίας όσο και η 10λεπτη πτήση drone πάνω από τη Μεγίστη, αποτελούν κομμάτια της ίδιας προβοκάτσιας. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο κάποιοι να έριξαν από ξηράς το κόκκινο χρώμα στην ελληνική σημαία. Στο πλαίσιο αυτό, ερευνώνται οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία του νησιού.


Πληροφορίες του σταθμού, αναφέρουν, εξάλλου ότι στο "μικροσκόπιο" βρίσκονται δύο ύποπτα πρόσωπα που έφυγαν από το Καστελλόριζο χρησιμοποιώντας το πλοίο της γραμμής, αμέσως μετά το περιστατικό και έχοντας συμπληρώσει μόλις ένα 24ωρο διαμονής.


Σύμφωνα ωστόσο με το τουρκικό δίκτυο που έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μετά τη δολιοφθορά, ήταν πράξη Τούρκων εθνικιστών, οι οποίοι κατεύθυναν σε νυχτερινές πτήσεις drone με κόκκινη μπογιά από τα τουρκικά παράλια. Πάντως για τις ελληνικές Αρχές, αυτό το σενάριο απέχει πολύ από το να είναι ρεαλιστικό, αναφέρει το ρεπορτάζ. Όπως εκτιμούν, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, έχει δράσει ένας δεύτερος πυρήνας και από ξηράς.


Σημειώνεται ότι δυνάμεις της Αστυνομίας από τη Ρόδο βρίσκονται ήδη εκεί, ενώ μεταβαίνουν και κλιμάκια από την Αθήνα προκειμένου να κάνουν τις έρευνες.Δεν υπάρχουν σχόλια: