μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Σφραγίζεται η Παραλία της Θεσσαλονίκης – Κάγκελα παντού (Βίντεο)


Κάγκελα κατά μήκος της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης τοποθετεί από το πρωί κλιμάκιο του δήμου, μετά την απόφαση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, Νίκου Χαρδαλιά, να σφραγίσει την περιοχή, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σημειώνεται πως η απόφαση πάρθηκε μετά από κοινό αίτημα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά τις απογοητευτικές εικόνες που είδαν το φως δημοσιότητας.
Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την παραλία Θεσσαλονίκης, ήταν πράγματι απογοητευτικές. Κόσμος που χρησιμοποιεί τις φόρμες βγαίνοντας – υποτίθεται- για άσκηση, εθεάθη να περπατά με τον φραπέ στο χέρι και να κάνει βόλτες, εκμεταλλευόμενος τον καιρό, σαν να μην τρέχει τίποτε.
Κάποιοι μάλιστα, έβγαλαν βόλτα μέχρι και… ιγκουάνα, τα οποία πιθανότατα έχουν ως κατοικίδια. Η παραλία γέμισε κόσμο για άλλη μία φορά, δείχνοντας πως υπάρχει μερίδα πολιτών που θα βρουν τρόπο να παραβούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.Περίπου 400 κάγκελα θα τοποθετήσουν τα συνεργεία του δήμου κατά μήκος της περιοχής, τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους με σχοινιά, ενώ τις ελεύθερες ώρες πρόσβασης στην παραλία τα σχοινιά θα λύνονται.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: