μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Sofia Katsaros: Το πρώτο της single με τίτλο “With You Here Tonight” (video & foto)


Η Σοφία Κατσαρός είναι μισή Ελληνίδα και μισή Κολομβιανή. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα με πολλά ονόματα του χώρου απο μικρή ηλικία, κυρίως στην Αθήνα, αλλά έχει δουλέψει ως τραγουδίστρια και σε χώρες του εξωτερικού.
Το πρώτο της single είναι μία συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικάνο παραγωγό Alvin Anthony, ένα τραγούδι με τίτλο “With You Here Tonight”, απο την Heaven Music, με στοιχεία EDM και Tropical House, το οποίο αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Στις 18 Ιουλίου κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιου “With You Here Tonight”με στοιχεία Deep House; σε παραγωγή του Jason Kohlmann, με την Αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Tarbo Records.
ΣΠΟΥΔΕΣ: Η Σοφία έχει πτυχίο πανεπιστημίου απο το Deree, το Αμερικάνικο κολλέγιο της Ελλάδος, με ειδικότητα στην Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης και υποειδικότητα στις ξένες γλώσσες Ιταλικά και Γαλλικά, ενω συνολικά μιλάει έξι γλώσσες. Έχει σπουδάσει κλασσικό και μοντέρνο τραγούδι, χορό και θέατρο. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής με γνωστούς δασκάλους στην Αθήνα και στην Νέα Υόρκη. Οι σπουδές της στο χορό περιλαμβάνουν μπαλέτο, λάτιν, ευρωπαικούς μοντέρνους, οριεντάλ και το αγαπημένο της hip-hop/rnb.
Sofia Katsaros Social Media:

Δεν υπάρχουν σχόλια: