μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - "Εγκλωβισμένα" τα ΜΑΤ στο Στρατόπεδο της Παγανής


Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι απειλούνται με καραμπίνες


Αντιμέτωποι με το όργιο της αστυνομικής βίας και την ανυποχώρητη στάση των ΜΑΤ, οι κάτοικοι της Λέσβου έχουν έρθει κυριολεκτικά στα όπλα – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – το απόγευμα της Τετάρτης δείχνοντας με τον πλέον έκδηλο τρόπο ότι η κατάσταση με το προσφυγικό στα νησιά είναι εκτός ελέγχου.
Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - "Εγκλωβισμένα" τα ΜΑΤ στο Στρατόπεδο της Παγανής
 stonisi.gr
Αστυνομικοί που αποχώρησαν από τα μέτωπα της Καράβας και του Διαβολορέματος, κατευθυνόμενοι στην πόλη της Μυτιλήνης, δέχθηκαν επίθεση διαδηλωτών οι οποίοι τους υποχρέωσαν να μπουν σε στρατόπεδο της περιοχής Παγανή, όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι.
Μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται 6 διμοιρίες ΜΑΤ.
Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - "Εγκλωβισμένα" τα ΜΑΤ στο Στρατόπεδο της Παγανής

Κάτοικοι της Λέσβου εγκλώβισαν διμοιρίες των ΜΑΤ στο στρατόπεδο το οποίο διαμένουνView image on TwitterView image on TwitterΣύμφωνα με αστυνομικές πηγές και πληροφορίες που έρχονται μόνο από τη ΓΑΔΑ, περίπου 500 διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από στρατόπεδο και πυροβολούν στον αέρα με καραμπίνες.
Εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από μάρτυρες στο νησί, δείχνει κλιμάκωση της αντιπαράθεσης και μια άνευ προηγουμένου βεντέτα.
Επίσης στη περιοχή Γέρα Λέσβου, είχαμε νέα εισβολή σε ξενοδοχείο που μένουν αστυνομικοί, ανάλογη με αυτή που έγινε και στη Χίο.
Οι άγνωστοι εισβολείς έβγαλαν τα πράγματα των αστυνομικών και τους τα έκαψαν.
Άνδρες των ΜΑΤ έσπασαν αυτοκίνητα και χτύπησαν πολίτες στην Παγανή
Απίστευτες καταγγελίες κάνουν πολίτες της Λέσβου για την συμπεριφορά των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής τα ΜΑΤ άρχιζαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «Γ… την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι».Πολίτες κάνουν λόγο για απρόκλητη βία των ΜΑΤ. Ειδικότερα, ακολουθώντας τις κλούβες των ΜΑΤ που οπισθοχώρησαν από την Καραβα μετά τα επεισόδια, κάτοικοι με μηχανάκια και με προορισμό τη Μυτιλήνη αναφέρουν ότι δέχτηκαν απίστευτες επιθέσεις από τα ΜΑΤ. Οι κλούβες προχωρούσαν στον δρόμο για τη Μυτιλήνη από τον Μανταμάδο και έστριψαν δεξιά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ όπου σταμάτησαν. Εκεί κατέβηκαν άντρες των ΜΑΤ «μόνο και μόνο για να μας δείρουν με τα γκλομπ όσους ήμασταν με μηχανάκια» είπαν οι πολίτες που χτυπήθηκαν. Και οι κλούβες στη συνέχεια προχώρησαν με προορισμό το στρατόπεδο της Παγανής.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: