μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κλοπές σε κατάστημα και λεωφορείο ΟΑΣΘ


Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις από την αστυνομία – Χειροπέδες και για κλοπή κινητού από επιβάτη του ΟΑΣΘ

Στην αυτόφωρη σύλληψη 4 ατόμων για περιπτώσεις διάρρηξης και κλοπής προχώρησε χθες, Τρίτη 16 Απριλίου η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν τρία άτομα τα οποία διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενώ στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 36χρονος οποίος έκλεψε το κινητό τηλέφωνο επιβάτη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.
Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων για περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι συνεχιζόμενες έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών που ενέχονται σε παρόμοια αδικήματα οδήγησαν στην εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής που συνέβησαν σε προγενέστερο χρόνο.
Συγκεκριμένα:
• Πρώτες πρωινές ώρες χθες (16-04-2019), περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων στο κέντρο πόλης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις ημεδαπούς ηλικίας 29, 32 και 27 ετών, οι οποίοι αφού διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια πλαστικά γάντια εργασίας κι ένας φορητός ασύρματος.
• Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημεριανές ώρες χθες, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, καθώς εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε αστικό λεωφορείο, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο επιβάτη.
Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών αδικημάτων που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης εξιχνίασαν μία ακόμη υπόθεση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Συγκεκριμένα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου έως περίπου τα μέσα Μαρτίου του 2019, διέρρηξε τέσσερις φορές οίκημα όπου στεγάζεται το τοπικό κέντρο ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές κι έναν απινιδωτή.
Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: