μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κυματογραφές


ΚΥΜΑΤΟΓΡΑΦΕΣ

Σκέψεις και στιγμές που έγιναν τραγούδια στων κυμάτων τις κορφές.
Σάββατο 18 Μαΐου 2019, Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο, ώρα 21:30.

Ο Στράτος Χατζηχριστόφας παρουσιάζει στην παράσταση «Κυματογραφές» επιλογές από τις μουσικές δημιουργίες του. Τραγούδια που στην πλειονότητά τους δημιουργήθηκαν κυριολεκτικά πάνω στα κύματα, κατά την υπηρεσία του ως μηχανικός σε εμπορικά πλοία. Στιγμές προσωπικές, μοναχικές σκέψεις εν πλω πήραν μουσική μορφή μέσα από την κιθάρα του, που τον συντρόφευε στα ταξίδια του. 

Οι καμπίνες που φιλοξένησαν την έμπνευσή του έγιναν πολλές φορές πρόχειρα «στούντιο» όπου ηχογράφησε προσχέδια των τραγουδιών. Με την επιστροφή του, ο Νίκος Πιτλόγλου και το Arion Music Studio τα μεταμόρφωσε σε πλήρεις μουσικές συνθέσεις.

Στην παράσταση Κυματογραφές τον Στράτο Χατζηχριστόφα πλαισιώνουν αγαπημένοι φίλοι. H Ξένια Κόντου, η Αλεξία Ξυγαλά και ο Σωκράτης Ξανθόπουλος ντύνουν με τις φωνές τους δικές του αλλά και γνωστές αγαπημένες μελωδίες.
Τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Κώστας Πολίτης. Τον Κώστα Πολίτη και τον Στράτο Χατζηχριστόφα στις κιθάρες θα συνοδέψουν ο Αντώνης Μαστρονικολής στο μπάσο, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλο, ο Δημήτρης Κοτσίρης στα τύμπανα και ο Γιάννης Γκατζάρας στο ακκορντεόν.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στις 21:30, στη μουσική σκηνή Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο, στην Αθήνα.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105227046

Στοιχεία επικοινωνίας:

https://www.facebook.com/CabaretVoltaire.AthensGreece

Facebook: https://www.facebook.com/stratosmusicatsea/

YouΤube: https://www.youtube.com/channel/UCbLy69GAFZcT1w9ph7R2izw


Δεν υπάρχουν σχόλια: