μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ο Αλέξης Τσίπρας βιντεοσκοπούσε την αερομαχία των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών (VIDEO)
Παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά δέχθηκε το ελικόπτερο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν πετούσε στα 1000 πόδια και προσέγγιζε το Αγαθονήσι, την 25ηΜαρτίου.
Σε φωτογραφίες που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φαίνεται ο πρωθυπουργός να βιντεοσκοπεί με το κινητό του, την αερομαχία μεταξύ των ελληνικών και τουρκικών μαχητικών, τα οποία και παρενόχλησαν το ελικόπτερο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε στο πιλοτήριο. Εκείνη τη στιγμή όμως, ο πιλότος πήρε εντολή να κατέβει από τα 1000 πόδια στα 500 πόδια και τελικά στα 100 πόδια. Έτσι το πλήρωμα του ελικοπτέρου προέτρεψε τον πρωθυπουργό να κάτσει στη θέση του και να βάλει και τη ζώνη ασφαλείας.
Μεταξύ Αρκιών και Μαραθίου, μίας μικρής βραχονησίδας, το Σινούκ που μετέφερε τον Πρωθυπουργό έκανε ελιγμούς. Στο μεταξύ εμφανίστηκαν τα ελληνικά μαχητικά και άρχισαν οι αερομαχίες μπροστά από το ελικόπτερο.
Τελικά τα ελληνικά μαχητικά έτρεψαν σε φυγή τα τουρκικά και το ελικόπτερο του πρωθυπουργού προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Αγαθονήσι.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: