μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Δεκάδες ειδικές μπάλες σε παιδιά με προβλήματα όρασης στη Θεσσαλονίκη


Δεκάδες μπάλες, ειδικά κατασκευασμένες ώστε να εκπέμπουν ηχητικό σήμα, πρόκειται να χαριστούν σε παιδιά με προβλήματα όρασης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Youthorama" την οποία υποστηρίζει ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, τα έσοδα της θεατρικής παράστασης "Hotel Βαβέλ", του Γιώργου Οικονομίδη, που ανεβάζει την ερχόμενη Κυριακή η θεατρική ομάδα Synpraxis στο Θέατρο "Αθήναιον", θα διατεθούν στον εκπρόσωπο του σωματείου "Όραμα Νέων Youthorama", Ηλία Μάστορα, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια και να μοιραστούν ακόμη περισσότερες ειδικές μπάλες σε τυφλά παιδιά. Η παράσταση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, θα δοθεί στις 9 το βράδυ.
Την όλη προσπάθεια υποστηρίζει και στο εξωτερικό ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: "λέμε "όχι" στους αποκλεισμούς αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και στη ζωή".
Σημειώνεται, ότι τα έσοδα των υπόλοιπων παραστάσεων του "Hotel Βαβέλ" θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Α21 Greece" (κατά της Εμπορίας Ανθρώπων), στο σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Α.Μ.Ε.Α. "Ο ΣΩΤΗΡ", στον μη κερδοσκοπικό εθελοντικό οργανισμό "Αγκαλιά για τα παιδιά", στον εθελοντικό Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου "Η Αντηρίδα" και στο ορφανοτροφείο θηλέων Θεσσαλονίκης "Μέλισσα".
πηγη ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: