μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Βγήκε στο μπαλκόνι για να βρει καλύτερο σήμα για το ίντερνετ και σκοτώθηκε

Έπαιζε παιχνίδι online και οι φίλοι του κατάλαβαν πως κάτι έτρεχε επειδή ο «χαρακτήρας» του έμενε ακίνητος
Βουτιά θανάτου έκανε ένας φανατικός gamer, την ώρα που έπαιζε online με τους φίλους του. Για να βρει καλύτερο σήμα, σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι από όπου βρέθηκε στο κενό κι έχασε τη ζωή του.

Ο 21χρονος Pattanadej Homhuan βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ λίγο πριν τη διεξαγωγή τουρνουά gaming. Έπαιζε με τους φίλους του «Realm of Valor» (RoV) 
και παραπονιόταν πως το chat στο κινητό του δεν λειτουργούσε καλά


Σύμφωνα με φίλους του, σκαρφάλωσε στο μικρό μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου του ξενοδοχείου, γύρω στη μία τη νύχτα της Τετάρτης, για να βρει καλύτερο σήμα. Λίγο αργότερα οι φίλοι του κατάλαβαν πως κάτι έτρεχε, επειδή ο χαρακτήρας του στο παιχνίδι δεν είχε κινηθεί για αρκετά λεπτά.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα Metro, μπήκαν στο δωμάτιό του, κοίταξαν από το παράθυρο, έξω από το ξενοδοχείο Hip, και είδαν ένα άνδρα της ασφάλειας να στέκεται δίπλα σε ένα νεκρό σώμα.

Ο 21χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Οι φίλοι του είπαν στην αστυνομία πως όλοι φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο Rajamangala, στη βόρεια Ταϊλάνδη, και βρίσκονταν στη Μπανγκόκ για να διαγωνιστούν ομαδικά στο τουρνουά RoV Pro League Season 3. «Ο Pattanadej παραπονέθηκε για το κακό σήμα και τον είδα να βγαίνει στο μπαλκόνι για να παίξει. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε» περιέγραψε ένας από τους φίλους του.

Ο 28χρονος φύλακας που τον βρήκε αφηγήθηκε: «Άκουσα έναν δυνατό ήχο και πήγα στο μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου. Τον είδα πεσμένο στο έδαφος, γεμάτο αίματα, και κάλεσα ασθενοφόρο».

Η Αστυνομία θεωρεί τον θάνατο του 21χρονου ατύχημα.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: