μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου για νέο «EΡT Sports HD»

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τις μεταδόσειςΝωρίς το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο αποκλειστικά αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ, με αγώνες της εγχώριας ποδοσφαιρικής και μπασκετικής δράσης, Formula 1, τέννις και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις πολλών σπορ.

Το νέο κανάλι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, θα εκπέμπει σε high definition αποκλειστικά αθλητικό περιεχόμενο και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά το υπάρχον κανάλι HD, που μετονομαζόταν σε αθλητικό κατά τη διάρκεια των αγώνων της Super League και θα συνεχίσει να υπάρχει με άλλου είδους μεταδόσεις. Μάλιστα στο νέο EΡΤ Sports HD θα υπάρχει και αποκλειστικό περιεχόμενο από τα επίσημα κανάλια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΕΡΤ Sports HD, κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019.

Μέσα από τις συχνότητες του νέου καναλιού, η ΕΡΤ φέρνει σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το 24ωρο, το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα

Η Super League, η Football League, τα παιχνίδια της Basket League, όλα τα Grand Prix της F1, το τένις, οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς και αθλητικές εκπομπές με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικό περιεχόμενο από κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, συνθέτουν το πρόγραμμα του ΕΡΤ Sports HD, προσφέροντας μια πλήρη αθλητική ενημέρωση και ένα καθημερινό υπερθέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Για τη λήψη της εκπομπής του καναλιού δεν απαιτείται επανασυντονισμός των τηλεοπτικών δεκτών, καθώς αυτό θα εκπέμπει αυτόματα από τις συχνότητες που κατέχει η ΕΡΤ HD.

Από τις 9 Φεβρουαρίου, λοιπόν, παίζουμε… μπάλα στο ΕΡΤ Sports HD».

Δεν υπάρχουν σχόλια: