μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Το πολυτελές τροχόσπιτο του σεξ που υπόσχεται στιγμές πάθους σε αυτοκινητόδρομους

Η χρέωση που προσφέρει ανάλογα τον χρόνο που χρειάζεται ο πελάτης
H Louise είναι μια «γνήσια Αγγλίδα καυτή σύζυγος», η οποία προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες στο πολυτελές τροχόσπιτο που οδηγεί ο άνδρας της στους αυτοκινητόδρομους της Κορνουάλης.

Έτσι περιγράφει τον εαυτό της στις online διαφημίσεις για την προώθηση των υπηρεσιών της η 40χρονη γυναίκα.


«Θα ήθελα παρακαλώ να γνωρίζετε πως δεν έρχομαι μόνη μου σε τοποθεσίες κυρίως για λόγους ασφαλείας, αλλά ο συνοδός μου δεν θα βλέπει και ούτε θα συμμετέχει, θα είναι ωστόσο διαθέσιμος να πάρει μέρος στη διασκέδαση εφόσον ζητηθεί», αναφέρει -μεταξύ άλλων- στη διαφήμιση και ξεκαθαρίζει: «Λυπάμαι πολύ για εσάς τους μεγαλύτερους, αλλά η διασκέδασή μου σταματά στους 60ρηδες».

Η Louise χρεώνει 120 λίρες την ώρα ή 200 στερλίνες για δύο ώρες. Υπάρχει και η δυνατότητα 15λεπτης συνεύρεσης η οποία κοστίζει 55 λίρες.

Της αρέσει να συνευρίσκεται με άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια. Κάποιοι πελάτες της μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Ένας από αυτούς που ταξίδεψε εκατοντάδες χιλιόμετρα για να τη συναντήσει ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα CornwallLive: «Συναντηθήκαμε στο τροχόσπιτό της, το οποίο ήταν πολύ άνετο, ευρύχωρο και ζεστό. Περάσαμε εξαιρετικά δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά πράγματα και δυστυχώς η ώρα πέρασε γρήγορα. Σκοπεύω να την ξαναδώ παρά το γεγονός ότι μένω τρεις ώρες μακριά. Ο σύζυγός της κάθεται μπροστά. Αν το ήθελα μπορούσαμε να κάνουμε τρίο, αλλά αρνήθηκα. Είναι κρυμμένος από το οπτικό πεδίο και δεν καταλαβαίνεις πως υπάρχει άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: