μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Θεσσαλονίκη: Δείτε σε ποιους δήμους θα είναι κλειστοί αύριο οι παιδικοί σταθμοί


Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι παιδικοί σταθμοί σε τρεις δήμους του νομού Θεσσαλονίκης λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.


Συγκεκριμένα, οι παιδικοί σταθμοί θα είναι κλειστοί αύριο, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, στους δήμους Θερμαϊκού, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου. Κανονικά θα λειτουργήσουν, αύριο οι παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμο Θεσσαλονίκης, Δήμο Θέρμης, στον Δήμο ΒόλβηςΠυλαίας – Χορτιάτη, στον Δήμο Παύλου Μελά, στον ΔήμοΧαλκηδόνας, στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και στον Δήμο Καλαμαριάς και Δήμο Δέλτα.
Δήμος Δέλτα
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα 7/1/2019, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δέλτα. Όπως ενημερώνει ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, έχει δοθεί οδηγία ώστε οι χώροι να θερμαίνονται από την Παρασκευή αδιάκοπα.
Επίσης, μετά από αυτοψία και σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με πρώτιστο κριτήριο την ασφαλή μετακίνηση και παραμονή των μαθητών, θα υπάρξει ανακοίνωση έως αύριο (7/1/2019) το απόγευμα για το εάν την Τρίτη θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα.
Δήμος Λαγκαδά
Λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στις περιοχές του Δήμου μας, ως αποτέλεσμα της πολύ έντονης κακοκαιρίας και δεδομένης της μη λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης στους χώρους των παιδικών σταθμών λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, αποφασίστηκε ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ  ΚΛΕΙΣΤΟΙ  ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγκαδά
ΚΔΑΠ Λαγκαδά
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου
ΚΔΑΠ Ασσήρου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κριθιάς
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΟΦΟΥ:
ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ:
ΚΔΑΠ Ζαγκλιβερίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ:
Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σοχού

Για τις επόμενες ημέρες και ειδικά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανακοίνωση αύριο το πρωί.
Δήμος Ωραιοκάστρου
Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον αντιδήμαρχο Ηλία Ζιακούλη και την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ειρήνη Αντωνιάδου, στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για να ελεγχθεί η πρόσβαση προς αυτούς, κρίθηκε φρόνιμο να ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί αύριο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019.
Λαμβάνοντας υπόψιν την επέλαση του φαινομένου "ΣΟΦΙΑ", τον παγετό, τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, τις ορεινές τοποθεσίες όπου εδρεύουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων, θεωρούμε πρέπον να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.\
Δήμος Θερμαϊκού
Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Θερμαϊκού για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: