μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Γρόλλιος: “Μείζον το θέμα του μπασκετικού Άρη, καλώς αναβλήθηκε η συνέλευση”

Ο Χρήστος Γρόλλιος Νομικός Σύμβουλος του ΑΣ Άρης, αναφέρθηκε στο θέμα της αναβολής της γενικής συνέλευσης για το μπάσκετ.
Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη
Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:
-Για την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα το μπάσκετ του Άρη είπε:
Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι μέλος του Ερασιτέχνη, αλλά Νομικός Σύμβουλος του, όσον αφορά το καταστατικό υπάρχει δυνατότητα σύγκλησης έκτακτης συνέλευσης των μελών του ερασιτέχνη Άρη για κάποιο θέμα που μπορεί να προκύψει σύμφωνα με το οποίο μπορεί να προκύψει, στα πλαίσια αυτής της διάταξης του καταστατικού και με δεδομένο ότι υπήρχε ένα έγγραφο αίτημα μελών του Ερασιτέχνη Άρη, ότι επιθυμούν την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης, όχι ότι υπήρχε το απαραίτητο ποσοστό που προβλέπεται από το καταστατικό για την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, συγκλήθηκε αυτή η Γενική Συνέλευση, με θέμα αυτό που απασχολεί τον μπασκετικό Άρη.
Έχω την αίσθηση ότι το θέμα το οποίο έχει δημιουργηθεί είναι παραπάνω από ότι είναι πραγματικό, δηλαδή δεν θα έπρεπε να γίνει αυτός ο μεγάλος ντόρος σε σχέση με αυτό το οποίο πραγματικά υπάρχει, δεν υπάρχει τόσο σημαντικό πρόβλημα. Δηλαδή η πρόθεση του Ερασιτέχνη Άρη ήταν να συγκληθεί μια Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα το οποίο πραγματικά έτσι όπως φάνταζε αγωνιστικά τουλάχιστον και φαντάζει είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Υπήρξε μια αγωνιστική πρόοδος με βάση το αποτέλεσμα που είχε την περασμένη αγωνιστική και για αυτό το λόγο δεν έγινε η Γενική Συνέλευση, δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση από αυτή που πραγματικά υπάρχει.
-Για το ότι ανακοινώθηκε η Γενική Συνέλευση και αναβλήθηκε: 
Είναι καθολικό το θέμα και ο πρόεδρος θα διαχειριστεί αύριο ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα πρέπει να το αισθανθούμε και εμείς έτσι ώστε να συζητάμε για το πρόβλημα του μπασκετικού Άρη το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να επιληφθεί από μία Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΣ Άρης. Ο ΑΣ Άρης είναι ο κάτοχος, είναι ο μέτοχος του 10% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης, έχει δικαίωμα να ζητήσει την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Α.Ε ΚΑΕ Άρης εφόσον αυτά τα θέματα αφορούν οικονομικής φύσης, δηλαδή να τυχόν υπάρχει κάποιο θέμα οικονομικής φύσης το οποίο χρίζει διευκρίνισης μπορεί ο ΑΣ Άρης να ζητήσει Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με την ΚΑΕ Άρης αλλά έχει να κάνει με τον ΑΣ Άρης, οι φίλαθλοι του Άρη, τα μέλη του ΑΣ Άρης ενδιαφέρονται σαφώς για την τύχη του μπασκετικού Άρη, άρα λοιπόν έχουν την δυνατότητα να συγκληθεί μια Γενική Συνέλευση μελών του για να συζητήσουν τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της ΚΑΕ Άρης, της οποίας ΚΑΕ Άρης είναι μέτοχος ο ΑΣ Άρης, έτσι συγκλήθηκε μια Γενική Συνέλευση που πρόκειται να γίνει μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
Το διοικητικό συμβούλιο το οποίο δεν είναι μέλος, αποφάσισε να αναβάλει την συνέλευση με βάση αυτά που αναφέρθηκαν. Ενώ εκκρεμεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον μπασκετικό Άρη στο Ρέθυμνο, εκτιμώ ότι ήταν σωστή η απόφαση αυτή να μην υπάρχει κάποια συζήτηση περί αυτών των θεμάτων, ενώ εκκρεμεί  αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό όπως και με το Λαύριο στη συνέχεια. Πιστεύω ότι το αγωνιστικό είναι αυτό που προέχει και αυτό προκάλεσε και την όλη συζήτηση.
Ο κόσμος έχει την δική του εικόνα , η οποία διαμορφώνεται από όλα όσα γίνονται, εγώ αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι, νομικά ο ΑΣ Άρης έχει την δυνατότητα να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του για κάποια θέματα τα οποία απασχολούν τα μέλη, από εκεί και πέρα το θέμα του μπασκετικού Άρη είναι ένα μείζον θέμα. Όταν η ΚΑΕ Άρης είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ενόψει του γεγονότος ότι ήρθε ένα θετικό αγωνιστικό αποτέλεσμα και είμαστε προ λίγων ημερών που πρόκειται να λάβει χώρα ένα άλλο εξίσου σημαντικό, όσο και αν φαντάζει αυτό πάρα πολύ άσχημο είναι γεγονός, με αυτή την λογική ο ΑΣ Άρης παρότι δεν ήμουν παρών, θεωρώ, αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο πρόβλημα στον μπασκετικό Άρη. Άρα, με αυτή τη λογική αυτό το οποίο πρέπει αυτή τι στιγμή να επικρατήσει είναι να ηρεμήσουμε να δούμε πραγματικά πιο είναι το πρόβλημα, που για μένα είναι ότι πρέπει να έχουμε θετικά αποτελέσματα στις επόμενες αγωνιστικές και από εκεί και πέρα να δούμε αν τυχόν η διατύπωση μιας ανακοίνωσης του ΑΣ θα πρέπει να την παραμερίσουμε και να δούμε πραγματικά την ουσία του προβλήματος και του θέματος, ποια είναι η ουσία του θέματος να έχουμε θετικά αποτελέσματα και από εκεί και πέρα να δούμε πως μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και πως μπορεί να πορευτεί η ομάδα, αυτό είναι το ζητούμενο. Το να λέμε αν η λέξη αναστολή δεν ήταν η ορθή και έπρεπε να πούμε την λέξη αναβολή, νομίζω δεν είναι η ουσία του θέματος, θα πρέπει να δούμε πως να κερδίσει η ομάδα το Ρέθυμνο, το επόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι με το Λαύριο και όποιο παιχνίδι ακολουθεί και σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό να μιλάμε για αποτελέσματα του μπασκετικού Άρη, εμείς θέλουμε να πρωταγωνιστεί και μπασκετικά, σκοπός είναι να πρωταγωνιστεί όχι μόνο μπασκετικά αλλά και να είναι πάντα κερδισμένος σε κάθε αγωνιστική, νομίζω μόνο κακό κάνουμε στην προκειμένη περίπτωση.
-Για το ότι η ΚΑΕ δεν είναι υποχρεωμένη να παρευρεθεί σε μια Γενική Συνέλευση:
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παρευρεθεί οπουδήποτε, ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει εκφράσει την άποψη ότι είναι δική του η βούληση να παρευρεθεί μπροστά στα μέλη του ΑΣ Άρης, όπως το έχει κάνει είδη προκειμένου να έρθει και να πει τις απόψεις του και τις θέσεις του, όμως δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, εξυπακούεται όμως ότι στην βούληση όλων των Αρειανών ότι νοιάζεται να μοιραστεί τις προθέσεις αυτά τα οποία έχει κάνει ή ότι θέλει και με τα δεδομένα της ΚΑΕ Άρης.
Ο Γουλιέλμος δεν αρνήθηκε ποτέ να το κάνει αυτό. Το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε με αυτά που γνωρίζω είναι ότι ο Γουλιέλμος ήθελε να παρευρεθεί με δεδομένο ότι με την κάρτα φιλάθλου- με εγγραφή στο ΑΣ όλων των μελών του ΑΣ χωρίς σχετικό δικαίωμα, με βάση την κάρτα διαρκείας στην ΠΑΕ Άρης, σας θυμίζω ότι την περασμένη περίοδο όση από την ΠΑΕ Άρης θέλησαν να προμηθευτούν διαρκείας και αποκτήσαν και την κάρτα φιλάθλου αποκτήσαν και τα διαρκείας.
Με αυτό το δεδομένο θεωρούνται μέλη του ΑΣ Άρης τα οποία θα είναι μέλη του ΑΣ με την προϋπόθεση να πληρώσουν την συνδρομή τους για το επόμενο 6μηνο, στην συνέχεια αυτοδικαίως, θεωρούνται μέλη του ΑΣ Άρης. Μέλη του ΑΣ Άρης θεωρούνται κάποιες χιλιάδες, όσα είναι τα διαρκείας τουλάχιστον αυτός είναι ο αριθμός η δύναμη του Ερασιτέχνη Άρη, άρα λοιπόν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την Γενική Συνέλευση έχουν όλες αυτές οι χιλιάδες των μελών. Αυτές οι χιλιάδες των μελών από τον ΑΣ θεωρήθηκε ότι μπορεί να χωρέσουν μόνο στο Παλέ, γιατί σε μια αίθουσα στην οποία χωράει 500 ή 1.000 άτομα δεν μπορεί να χωρέσει όλα αυτά τα μέλη, έτσι λοιπόν επιλέχτηκε το Παλέ ως ο χώρος για την Γενική Συνέλευση, από κει και πέρα αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να παρευρεθεί στο Παλέ είναι δικό του θέμα, πάντως ξανά λέω ότι η βούληση του είναι να παρευρεθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα αναιρεί το άλλο, με δεδομένο όμως ότι αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση, για χρονικό διάστημα το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί.
Για μένα αυτή την στιγμή προέχει το αγωνιστικό αποτέλεσμα και νίκες του Άρη με το Ρέθυμνο και στην συνέχεια με το Λαύριο, αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να μας απασχολούν και όχι αν θα γίνει η Γενική Συνέλευση, και μακάρι με δεδομένο ότι τα προβλήματα τα αγωνιστικά και όλη η εξέλιξη του Άρη μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνει έστω και αυτή η έκτακτη Γενική Συνέλευση που προς το παρών έχει αναβληθεί. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε, σήμερα είμαστε προ λίγων ημερών από τον αγώνα με το Ρέθυμνο και έχουμε και το επόμενο με το Λαύριο και θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε και μακάρι  να μην χρειαστεί ποτέ να συζητήσουμε θέματα του μπασκετικού Άρη και μακάρι να έχουμε άλλα προβλήματα να ασχολούμαστε και όχι αυτό το θέμα το οποίο για εμένα πραγματικά δεν υπάρχει, δηλαδή είναι κρίμα να δημιουργούμε θέματα, δ στον Άρη έχουμε και άλλα θέματα να ασχοληθούμε και όχι αυτά που δεν υπάρχουν.
-Για το πως γίνονται η Γενικές Συνελεύσεις:
Επαναλαμβάνω ότι δεν ήμουν ο συντάκτης της ανακοίνωσης του ΑΣ Άρης, η πρόθεση του διοικητικού συμβουλίου ήταν να χωρέσουν τα μέλη τα οποία εν δυνάμει είναι γραμμένα, δηλαδή αυτά που έχουν αγοράσει διαρκείας στην ΠΑΕ Άρης και τα μέλη τα οποία προϋπήρχαν στο ΑΣ Άρης, αυτά αριθμητικά δεν χωράνε σε οποιαδήποτε αίθουσα, με αυτή τη λογική, ακόμα και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί με αφορμή θέματα που αφορούσαν την ΠΑΕ Άρης έχει ξανά γίνει Γενική Συνέλευση στο Παλέ, έτσι υπήρξε η ιδέα να γίνει η Συνέλευση στο Παλέ, με αυτή τη λογική ξανά έγινε αυτό. Η ουσία είναι να μην υπάρχει πρόβλημα να μην υπάρχει ανάγκη σύγκλισης Γενικής Συνέλευσης και ανάγκη είναι να έχουμε τα αγωνιστικά αποτελέσματα και φυσικά τα οικονομικά και να μην έχουμε πρόβλημα με σχετικά ζητήματα και να μην ασχολείται ο ΑΣ με αντίστοιχα ζητήματα, να επικεντρωθούμε λοιπόν στα αποτελέσματα του Άρη, είτε στην ΠΑΕ, είτε στην ΚΑΕ, είτε στον ΑΣ, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα σημαντικά από τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να μην ψάχνουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: