μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Άκρως «χειμωνιάτικο» σκηνικό μεταξύ 12 και 16 Δεκεμβρίου προβλέπει ο Αρναούτογλου

Τσουχτερό κρύο ακόμα και χιόνια στην κεντρική Ελλάδα σε χαμηλό υψόμετροΔυναμικά και… παγωμένα φαίνεται πως συνεχίσει ο Δεκέμβρης στην Ελλάδα, αν επαληθευτούν οι πρώτες προβλέψεις του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου για το διάστημα από 12 έως και 16 του μήνα.

Για εκείνες τις ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως «κατεβασιές» κρύου από την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια αξιόλογα φαινόμενα.


Φίλες και φίλοι! Όπως ανέφερα και στο δελτίο απόψε, αλλά και από την περασμένη Παρασκευή, η επόμενη εβδομάδα και κυρίως χοντρικά το διάστημα μεταξύ 12 -16 Δεκεμβρίου δείχνει να έχει έντονο καιρικό ενδιαφέρον για τις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς οι κατεβασιές κρύου απο την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να "συνδυαστούν" και με κάποιες χιονοπτώσεις (θα δούμε πόσο αξιολογες θα είναι) στα ορεινά αλλά και περιοχές της βόρειας και κατά τόπους της κεντρικής Ελλάδας με αρκετά χαμηλά υψόμετρα! Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη (οπως πάντα) καθημερινά μέσα απο τα δελτία της ΕΡΤ αλλά και μέσα από τη σελίδα στο facebook» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: