μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Πωλίνα: Kλεφτρόνια, τον νου σας!


❱❱ Η Πωλίνα παραλίγο να έρθει τετ α τετ με διαρρήκτη μέσα στο σπίτι της και προειδοποιεί τους επίδοξους εισβολείς
Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Διαρρήκτης μπούκαρε στο σπίτι της Πωλίνας και τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε τετ α τετ συνάντηση μεταξύ τους! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς ο κακοποιός, μόλις αντιλήφθηκε την άφιξή της, βγήκε από το παράθυρο από το οποίο μπήκε κι έγινε «καπνός» προτού εκείνη κάνει... ηρωική είσοδο! Μιλώντας στην «Espresso», η Πωλίνα διακωμώδησε το γεγονός περιγράφοντάς το με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο: «Μόνο το κινητό μού έκλεψαν. Δεν έχω λοιπόν τα τηλέφωνα των φίλων μου (γέλια) και κάποια δεδομένα επαγγελματικά, αλλά ελπίζω να “σωθώ”, αφού σίγουρα θα τα έχω περασμένα και κάπου αλλού! Ολα καλά, είμαι μια χαρά, και συνεχίζουμε» ανέφερε με κέφι, παρά τη λαχτάρα που έζησε. 

Ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της κοκκινομάλλας ερμηνεύτριας στο Χαλάνδρι προχθές Τρίτη, αφήνοντας τον συνεργό του να φυλάει τσίλιες έξω από την πολυκατοικία. Ο δεύτερος, μόλις την είδε να καταφθάνει, ενημέρωσε τον «φίλο» του μέσω κινητού. Εκείνη έφτασε έξω από την πόρτα της, άκουσε από μέσα τον... εισβολέα να μιλά στον συνεργό του και προτίμησε να μην μπει! Λίγο αργότερα και μετά τη φυγή του άγνωστου άντρα, η Πωλίνα μπήκε στο σπίτι και τηλεφώνησε στις Αρχές. 

Ωστόσο, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook, έστειλε το δικό της μήνυμα προς τους κακοποιούς, αλλά και την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. 

«Αγαπητά κλεφτρόνια, γύφτοι και οι άλλες, την επόμενη φορά που θα ’μαι εξίσου τυχερή και σας βρω μέσα στο σπίτι μου, θα ακολουθήσω τη συμβουλή της κυρίας Παπακώστα. Θα αυτοπροστατευτώ! Εκείνη βέβαια το πρότεινε στους αστυνομικούς, αλλά και οι πολίτες θα πάρουμε πια τον νόμο στα χέρια μας» έγραψε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Η Αστυνομία, απούσα στο τηλέφωνο. Νόμιζες ότι κάλεσες πληροφορίες καταλόγου και αφού την άλλη μέρα πήραν αποτυπώματα, μου πρότειναν να ζήσω εγώ καλά κι αυτοί καλύτερα σε ένα φρούριο από δαγκάνες, τρύπες, λουκέτα, κάγκελα, συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας του κ@@λου. Εγώ πάντως θα έχω και δωράκι, μόνο μην πείτε ότι δεν σας το ’πα. Τα σέβη μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: