μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

H Γκαμπριέλα από τη βίλα της αγάπης του Σκάι σε κόμμα βασιλικών

❱❱ Η φρεσκοπαντρεμένη Τσολάκοβα του «Power of Love» υποψήφια στις ευρωεκλογές με το κόμμα Εθνική Ελπίδα
Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πλώρη για την Ευρωβουλή βάζει η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα! Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μπαίνει στον πολιτικό στίβο, θέτοντας υποψηφιότητα για ευρωβουλευτίνα στις επικείμενες ευρωεκλογές, με το βασιλικό κόμμα Εθνική Ελπίδα. 

Μιλώντας στην «Espresso», η όμορφη Γκαμπριέλα εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει από τη showbiz και την αστρολογία στην πολιτική. «Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές.
Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας» παραδέχεται και συνεχίζει: «Ομως, το αποφάσισα και γιατί μου αρέσει η πολιτική. Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει και μπορώ να αντεπεξέλθω, καθώς είμαι πολύ καλή στον λόγο. Πέραν αυτού, έχω και πολλές γνωριμίες με βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους που θα βοηθήσουν το κόμμα» αναφέρει.


Η πρόταση για συνεργασία έγινε πολύ πρόσφατα. «Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί ούτε άνεργοι ούτε επαίτες ούτε άστεγοι» επιχειρηματολογεί η Γκαμπριέλα, ενώ επιβεβαιώνει και όσα γράφονται για σχέση του κόμματος με τον Κωνσταντίνο.
«Ο τέως βασιλιάς δεν έχει κάποια ιδιότητα στην Εθνική Ελπίδα, αλλά βοηθάει το κόμμα όσο μπορεί και έχουμε την έγκρισή του». Το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιανουαρίου, όπως μας ενημέρωσε, και μας έδωσε και μία ευχάριστη είδηση: «Την προηγούμενη εβδομάδα παντρευτήκαμε με τον Αρη Παπαδόγιαννη, με πολιτικό γάμο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: