μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Θεσσαλονίκη

Στήνεται το δέντρο που θα ανάψει στις 29 Νοεμβρίου - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στήνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Ταξιάρχη Χαλκδικής, με τη συμπρωτεύουσα να μπαίνει σε γιορτινούς ρυθμούς.

Στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης έχουν αρχίσει να τοποθετούνται τρία θεματικά σπιτάκια, του Άι Βασίλη με το ταχυδρομείο, το σπίτι με τις ξωτικο-αλχημείες και το σπίτι των ξωτικο-εφευρέσεων, ενώ το σκηνικό θα ολοκληρώνουν ένα καρουζέλ και ένα τρενάκι.
Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Σαμπάνη, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Τοποθετήθηκε το δέντρο και θα στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια. Για πρώτη φορά θα φωτιστούν και τα δέντρα που βρίσκονται πέριξ της πλατείας» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Σταδιακά φωτίζονται και οι δρόμοι της πόλης, ενώ ήδη φωταγωγήθηκε το καράβι που υπάρχει στο δημαρχιακό μέγαρο. Ο φωτεινός μπλε ουρανός θα τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι φωτεινοί κύκλοι στη Μητροπόλεως, το Πεφταστέρι στην οδό Φιλικής Εταιρείας, ενώ νέες γιρλάντες θα στολίσουν την Τσιμισκή και την Εγνατία.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: