μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Επνιξαν» τον Καρρά

❱❱ «Τα ψεύτικα λουλούδια εγώ δεν τα αγαπώ» έχει δηλώσει τραγουδιστά ο Βασίλης Καρράς σε μια από τις μεγάλες επιτυχίες του. Τα αληθινά, όμως, τα λατρεύει!
Γι' αυτό και οι θαμώνες του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, όταν είδαν τον... άρχοντα να παίρνει το μικρόφωνο, τον «έχτισαν» με αληθινά γαρίφαλα!
Χιλιάδες τα πανέρια που προσγειώθηκαν πάνω του από θερμούς θαυμαστές του. Δίπλα του, ο οικοδεσπότης Σαμπάνης, ο Μπο και η Ειρήνη Παπαδοπούλου γελώντας, προσπαθούσαν, αφενός, να προστατευτούν από τις ριπές και αφετέρου, να μετρήσουν τα... λέλουδα. Ο Βασιλάκης, όμως, ατάραχος συνέχισε να δίνει πόνο και ανάσες διαρκείας στο μικρόφωνο και ο λουλουδοπόλεμος συνεχίστηκε μέχρις εσχάτων. Κατά τα άλλα, υπάρχει οικονομική κρίση! Και να οι γκρίνιες, οι διαδηλώσεις, οι απεργίες κ.ο.κ. 

Αλλά αν πρόκειται να τιμήσουμε τον άρχοντα, δανεικά θα πάρουμε, βρε αδερφέ, τη ΔΕΗ απλήρωτη θα αφήσουμε, στη γύρα θα βγούμε, που λέει ο λόγος... Ετσι είναι οι σωστοί οι φαν, οι λαϊκοί, οι τίμιοι. Και εδώ που τα λέμε, Βασίλης Καρράς είναι αυτός, δεν αξίζει ένα... φορτηγό λουλούδια; Αν όχι στον Καρρά, πού θα τα φας τα λεφτά σου; Στο καφενείο ή στον ΕΝΦΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: