μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Οδηγοί και επιβατικό κοινό εκφράστηκαν θετικά για το νέο σύστημα


Του Γιώργου Καλλίνη
Ξεκίνησε από χθες η λειτουργία των δύο νέων λεωφορειακών γραμμών κορμού, με πλήρη επιτυχία, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ και με πολύ θετικά σχόλια από οδηγούς και επιβατικό κοινό.
«Οι νέες γραμμές λειτούργησαν με απόλυτη επιτυχία για πρώτη μέρα εφαρμογής, αν και θα έχουμε αρκετά στοιχεία στα χέρια μας μετά από μία εβδομάδα λειτουργίας. Πάντως, είναι ενδεικτικό ότι οι οδηγοί δηλώνουν πάρα πολύ ευχαριστημένοι, τα πρώτα μηνύματα από τους επιβάτες είναι θετικά και καταφέραμε να πιάσουμε το στόχο των 8-10 λεπτών στη συχνότητα διέλευσης των λεωφορείων», δήλωσε στο typosthes.gr ο Σάββας Παναγιωτίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ.
Η μόνη αρρυθμία που σημειώθηκε ήταν κατά το διάστημα μεσημεριού προς απόγευμα, όταν η πορεία των μαθητών αναστάτωσε την κυκλοφορία του κέντρου της πόλης, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η συχνότητα των λεωφορείων. «Αν εξαιρέσουμε την αρρυθμία λόγω της πορείας, όλα κύλισαν ομαλά την πρώτη μέρα. Ένα μόνο λεωφορείο παρουσίασε βλάβη, η οποία αποκαταστάθηκε άμεσα, την ώρα που ολόκληρος ο στόλος ήταν σήμερα (χθες) σε λειτουργία. Εμείς παρακολουθούμε μέσω τηλεματικής την πορεία του νέου συστήματος και είμαστε έτοιμοι όπου παρουσιάζονται προβλήματα να παρέμβουμε», συμπλήρωσε.
Όσον αφορά τα δυτικά της πόλης, υπάρχουν σκέψεις και σχέδια, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη να ενισχυθεί η γραμμή 32, εφόσον σπάσει σε δύο μικρότερες γραμμές. Μέσα στον επόμενο μήνα και κατόπιν διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς των Δήμων Παύλου Μελά, Ευόσμου και Αμπελοκήπων, θα ανακοινωθεί ο νέος σχεδιασμός της γραμμής.

Ποιες είναι αλλαγές στις γραμμές:
Από την Πέμπτη (1/11) άλλαξαν γραμμές λεωφορείων ΟΑΣΘ και εμείς τις ξαναθυμίζουμε, μιας και κάθε αρχή και δύσκολη!
Γραμμή 2Κ
«Μεγαλώνει» η υπάρχουσα γραμμή 2 ως τα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» μέσω Μοναστηρίου, ενώ επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας της γραμμής, με τελευταίο δρομολόγιο από το ΚΤΕΛ στις 00.00. Η μέση συχνότητα των δρομολογίων της γραμμής θα είναι ανά 10 λεπτά.
Γραμμή 3Κ
Η γραμμή 3Κ κατά την επιστροφή της στο σταθμό μετεπιβίβασης ΙΚΕΑ θα ακολουθεί τη διαδρομή από τις οδούς Μ.Αλεξάνδρου – Παπανδρέου – Αδριανουπόλεως. Η μέση συχνότητα διέλευσης των λεωφορείων θα είναι 8 λεπτά.
Γραμμή 33
Η γραμμή 33 τροποποιείται η διαδρομή επιστροφής της γραμμής από τη στάση «Λευκός Πύργος» μέχρι τη στάση «Βυζάντιο». Το λεωφορείο θα διέρχεται από τις οδούς 3η Σεπτεμβρίου, - Λεωφόρο Στρατού – Δελφών – Νικ. Παπαδάκη – Βούλγαρη – Κηφησίας – Αιγαίου.
Γραμμή 39
Η γραμμής 39 προς τα Δικαστήρια από τη στάση «Δημαρχιακό Μέγαρο» θα ακολουθεί τη διαδρομή Αγγελάκη – Εγνατία – Δωδεκανήσου – Πολυτεχνείου – 26ης Οκτωβρίου. Η διαδρομή της επιστροφής παραμένει ως έχει.
Γραμμή 31
Αναμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας της γραμμής με σκοπό την αξιόπιστη εκτέλεση των δρομολογίων.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: