μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ο γιος της Αλίκης απασφάλισε για όσους κονομάνε με το όνομα των γονιών του!Οργισμένη ανάρτηση με νομικές... προειδοποιήσεις


❱❱ Πυρά από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ σε Γιώργο Βάλαρη και Μαρία Κορινθίου
Οργισμένη ανάρτηση με νομικές... προειδοποιήσεις από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ! Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο facebook ένα δημοσίευμα που αφορά τον Γιώργο Βάλαρη και τη Μαρία Κορινθίου, και αναφέρει ότι, μετά τη «Νεράιδα και το παλικάρι», θα συνεργαστούν και στη θεατρική αναβίωση της ταινίας «Η αρχόντισσα και ο αλήτης», όπου έπαιζαν πάλι η Αλίκη και ο Δημήτρης.
Με αφορμή λοιπόν αυτό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε ένα κείμενο περί «εκμετάλλευσης για την κονόμα»! 

«Αυτό το πράγμα, που όλοι ''χρησιμοποιούν'' τους γονείς μου για να οικονομήσουν, έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Ολοι αυτοί που τα πράττουν βάζουν μπροστά τη φράση ''κάνουμε τέχνη'', ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν ''πάμε ταμείο'', που λένε και στο Στοίχημα! Εγώ κάθομαι μέχρι στιγμής και παρακολουθώ τα δρώμενα. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι την κατάλληλη στιγμή θα απαντήσω δυναμικά. Τα γράφω όλα αυτά με αφορμή το άρθρο που διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας» σημείωσε στην ανάρτησή του ο γιος των δύο αξέχαστων πρωταγωνιστών.
Με έμμεσο τρόπο

Αργότερα επανήλθε, δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις. «Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος απόφοιτος του Χάρβαρντ για να καταλάβει τι θέλω να πω με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εκμετάλλευση γίνεται με έμμεσο τρόπο, όταν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη» έγραψε και συνέχισε: «Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα να δοκιμάσει κάποια/κάποιος την τύχη του, λέγοντας, π.χ., ''θα παίξω τον ρόλο της Κατερινιώς'', ''κι εγώ θα παίξω τον ρόλο του Μανούσου'' από την ταινία ''Η νεράιδα και το παλικάρι''. Αυτό ακούγεται και είναι μια χαρά. Εάν όμως βάλουν στην εξίσωση τα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη, τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό» διευκρίνισε ο μοναχογιός της εθνικής μας σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: