μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σήκωσαν πανό στον Λευκό Πύργο κατά της Eldorado (ΦΩΤΟ)

"H Eldorado λεηλατεί, εκβιάζει, παρανομεί", γράφει το πανό που σήκωσαν στο Λευκό Πύργο μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως γράφει το πανό, στέκονται αλληλέγγυοι στους διωκόμενους και ζητούν να "μην πάει άλλη μέρα χαμένη".
Μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε δηλώσεις του: "Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η μεγάλη δίκη των Σκουριών. 21 κάτοικοι της περιοχής δικάζονται επειδή παλεύουν για το δίκιο ενός τόπου. Οι εικοσιένα κατηγορούμενοι που διώκονται με βαριές κατηγορίες, και που στο πρόσωπό τους διώκεται όλη η κοινωνία της Χαλκιδικής, δικαιούνται και πρέπει να αθωωθούν.
Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε ότι είναι αδιανόητο να δικάζονται άνθρωποι επειδή προστατεύουν την υγεία, το περιβάλλον, το μέλλον των παιδιών τους. Είναι αδιανόητο να συνεχίζεται ένα έργο, που έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι θα προκαλέσει ανυπολόγιστη περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή, επειδή μια εταιρεία θέλει να κερδοσκοπήσει σε βάρος των ζωών δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. Είναι αδιανόητο ότι οι κάτοικοι της περιοχής σέρνονται στα δικαστήρια ενώ έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Είναι λοιπόν αναγκαίο τώρα περισσότερο από ποτέ να κλείσει το εργοτάξιο στις Σκουριές.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα την καταστροφική «επένδυση» στις Σκουριές όπως και οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα που απειλεί και καταστρέφει το περιβάλλον. Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, όταν κρίνεται το μέλλον μιας ολόκληρης περιοχής απέναντι στα κέρδη μιας εταιρείας.
Όπως τόσα χρόνια, έτσι και σήμερα είμαστε στο πλάι των κατοίκων της Χαλκιδικής. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για νερό, αέρα και ζωή. Θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους της Χαλκιδικής".

Νεότερη ενημέρωση (15:45):
Μετά από λίγη ώρα το πανό κατέβηκε από το μνημείο. 
Δείτε τη φωτογραφίας της Δήμητρας Θωμά:

 f12.jpgπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: