μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η Μιζεράκη σέρνει καράβιΓύρισε στον εφοπλιστή της καρδιάς της

❱❱ Η νικήτρια του «Power of love» Στέλλα Μιζεράκη έπεσε στην αγκαλιά του εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη
Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε... comeback στην αγκαλιά του πρώην της, εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη! Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα η νικήτρια του «Power of love» απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καλαμάτα παρέα με τον πρώην παίκτη του «Game of love».
Οι δυο τους, μάλιστα, κοινοποίησαν την παρουσία τους στην περιοχή μέσα από τα social media, δίχως να αναφέρουν φυσικά πως είναι μαζί για να μην προδώσουν το μυστικό τους. Στόχος του ζευγαριού είναι να κάνει σταθερά βήματα αυτήν τη φορά, ίσως γι’ αυτό και να επέλεξε για την... αναθέρμανση της σχέσης του να βρεθεί μακριά από την Αθήνα και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιάννη Λεβεντάκη, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ό,τι κι αν γίνεται μεταξύ τους γίνεται με «καλό σκοπό!», αφήνοντας να εννοηθεί πως, αν τελικά κολλήσει ξανά το γυαλί, δεν αποκλείεται να δούμε το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οσο για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο εφοπλιστής ότι «η Στέλλα γιορτάζει πλέον της μεταμορφώσεως», χωρίς δεύτερες σκέψεις απαντά: «Είχε πει κι εκείνη, είχα πει κι εγώ. Οταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά».
«Ο έρωτας της ζωής μου»
Οπως εξομολογείται τώρα στην εφημερίδα μας, τα πράγματα έχουν αλλάξει! «Απ’ ό,τι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου» μας λέει, επιβεβαιώνοντας όσους εδώ και μήνες έλεγαν ότι κάποια πράγματα που συνέβησαν μεταξύ τους ήταν από αντίδραση και ότι τόσο ο Γιάννης όσο και η Στέλλα δεν σταμάτησαν να αγαπιούνται... 
Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, την επικοινωνία μας, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τον Γιάννη Λεβεντάκη αν είναι καιρός να... ραφτούμε! «Η Στέλλα είναι ένα εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ισως, λοιπόν, να την πάρω εγώ» αναφέρει γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: