μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Παρουσιαστής παράτησε σύζυγο και παιδιά και πάει για γάμο με γόνο οικογένειας επιχειρηματιών


❱❱ Παρουσιαστής ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα ζάπλουτη γόνο οικογένειας επιχειρηματιών και, πριν γνωριστούν καλά καλά, της έκανε πρόταση γάμου!
Κι εκείνη, που είδε τα χρόνια να περνούν χωρίς να βάζει στεφάνι, του απάντησε με ενθουσιασμό το πολυπόθητο «I do». Το παθιασμένο ειδύλλιο του ζευγαριού αποτελεί εδώ και καιρό αγαπημένο θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια της Αθήνας, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για χλιδάτες γαμήλιες προετοιμασίες και για μια ατελείωτη λίστα VIP καλεσμένων. 

Ο γοητευτικός άντρας μπορεί να μη διαθέτει την περιουσία της μέλλουσας συζύγου του, ωστόσο «βαστάει» από γνωστό αθηναϊκό «τζάκι», είναι σοβαρός, επιτυχημένος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες. Ωστόσο, ζει κάτω από την ίδια στέγη με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους. Οσο κι αν εκείνη δεν μπορεί να «καταπιεί» το ότι τη χώρισε για μια άλλη, δεν μπορεί και να τον πετάξει στον δρόμο. Τι θα πουν τα παιδιά; Ναι, αλλά τι θα πουν και οι γείτονες, που ο παρουσιαστής εκεί μέσα θα ντυθεί γαμπρός για την εκκλησία; Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο, αλλά ο ίδιος κωφεύει! 

Η αγαπημένη του κάνει τα «στραβά μάτια» σ' αυτή τη... συγκατοίκηση, γι' αυτό και επιθυμεί να επισπευσθούν οι διαδικασίες του γάμου. Είναι μια γυναίκα με κύρος και δεν επιθυμεί παρατράγουδα. Κυκλοφορεί με άνεση στα αριστοκρατικά στέκια και έχει φίλους ισχυρούς,τόσο στον χώρο της πολιτικής και των media όσο και στον χώρο της τέχνης, και δεν επιθυμεί να καταστραφεί το image της. 

Στην τηλεόραση έχει κάνει κάποιες -περιορισμένες- εμφανίσεις ως καλεσμένη στον καναπέ εκπομπών, αναλύοντας θέματα που άπτονται της δραστηριότητάς της, προβάλλοντας έτσι το έργο και τις επιτυχίες της. Είναι μια γυναίκα εντυπωσιακή, που θα απασχολήσει τα media εντονότερα σε βάθος χρόνου, αφού η ίδια έχει βάλει υψηλούς στόχους για την προσωπική καταξίωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: