μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Κούρκουλος και Δημητροπούλου τράβηξαν με δάκρυα στα μάτια χωριστούς δρόμους!


❱❱ Η γνωριμία το 2014 στην παράσταση «Πρόβα νυφικού», τα πρώτα σύννεφα και οι επαναλαμβανόμενες  επανασυνδέσεις
Ο Αλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι των ηθοποιών, παρά τις επαναλαμβανόμενες επανασυνδέσεις, δεν κατάφερε τελικά να... κολλήσει το ραγισμένο γυαλί και, όπως έγραψε το περιοδικό «Hello!», ο χωρισμός ήταν πλέον μονόδρομος. Υστερα από τέσσερα χρόνια μεγάλου έρωτα, ο αμετανόητος εργένης και η κούκλα ενζενί τράβηξαν και πάλι διαφορετικούς δρόμους ζωής, με ένα οριστικό «αντίο». 
Ο αποχωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», έγινε σε βαρύ κλίμα, με δάκρυα και μια πολύωρη κουβέντα που δεν κατέληξε πουθενά... Κι εκεί ήταν που τράβηξαν την «κόκκινη γραμμή» στη σχέση τους. Μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει αναλυτικά για το γεγονός στον στενό κύκλο του, αφού η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή και πονάει πολύ.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά στέκια. Κανείς δεν περίμενε μια τόσο δυσάρεστη εξέλιξη στη σχέση ενός από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του θεάματος. Ολοι έκαναν λόγο για μια σχέση ζωής και έναν γάμο που δεν θα αργούσε!
Δεν κρυβόταν
Ο Αλκις Κούρκουλος ήταν πολύ ευτυχισμένος δίπλα στη συνάδελφό του και για πρώτη φορά δεν κρυβόταν ούτε από τους παπαράτσι ούτε και από τα social media! Στιγμιότυπα από τις βόλτες του με την ωραία Ευγενία βλέπαμε ακόμη και στο Instagram.

Η 36χρονη ηθοποιός έφερε τη χαρά στη ζωή του 51χρονου πρωταγωνιστή και εκείνος, όπως αναφέρουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, δεν την αγάπησε απλά, τη λάτρεψε! Η γνωριμία τους έγινε τη σεζόν 2013-2014 όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Πρόβα νυφικού». Το πρώτο τους καβγαδάκι, όμως, δεν άργησε και τον Νοέμβριο του 2014 χώρισαν! Σαν έφτασαν, όμως, οι γιορτές, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και εκείνη τη χρονιά έκαναν μαζί ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς! 

Η πρώτη σοβαρή κρίση ήρθε πολύ αργότερα. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, όπως είχε αποκαλύψει τότε η«Espresso». Το ζευγάρι, όμως, δεν άντεξε και πάλι χωριστά περισσότερο από έναν μήνα και τον Σεπτέμβριο έσμιξαν ξανά για να χωρίσουν τελικά -οριστικά, όπως δείχνουν τα πράγματα- πριν από λίγες μέρες. Εκτός κι αν η ιστορία επαναληφθεί με τον ερχομό της γιορτής της αγάπης, τα Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: