μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940


Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ορίζονται οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

  • Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου  μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2018.
  • Φωταγώγηση όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου των Ο.Τ.Α., καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


Ώρα 8:00 Πραγματοποίηση ομιλιών σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες και στα ΝΠΔΔ .

Ώρα 12:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, Συλλόγους,  Οργανώσεις, Σωματεία, Ιδρύματα. Τιμές θα αποδώσει η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018


Ώρα 07:00 Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλες τις εκκλησίες και ανάκρουση  Εωθινού και εμβατηρίων από τις Φιλαρμονικές του Δ΄Σ.Σ. και του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.

Ώρα 8:00 Επίσημη έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Άγημα και η Μουσική του Δ΄Σ.Σ.

Ώρα 10.30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμoνος. Εκφώνηση πανηγυρικού από την κα Λαζαρίδου Μάρθα Ψυχολόγο του 1ου Γ.Ε.Λ. Ξάνθης.

Ώρα 11:00 Λιτή δεξίωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη Κωνσταντίνο στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Ώρα 11:45 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ,  τον Αντιπεριφερειάρχη, το Στρατηγό Δ/τή Δ΄Σ.Σ., το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/ντή, τον Λιμενάρχη Λάγους, τον Δ/τή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Σύνδεσμο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, την Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, όλες τις Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων .

Ώρα 12:00 Παρέλαση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, εθελοντών του Ε.Ε. Σταυρού, Συλλόγων, Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Οδηγών και Τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων.
Την ευθύνη της παρέλασης των μαθητών θα έχει ο κ.Αθανάσιος Πέτσιος, Υπεύθυνος του Τμ.Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Ξάνθης.

Ώρα 17:00 Υποστολή της σημαίας. Τιμές θα αποδώσει Στρατιωτικό Άγημα και η Μουσική του Δ΄Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: