μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Καταδικάστηκε σε 240 χρόνια φυλάκιση γιατί βίασε τη νεογέννητη κόρη του

Tης έσπασε τα πόδια και τα πλευρά της με την αγριότητα που έπεσε πάνω της


Σε 240 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας πατέρας στο Τέξας που κρίθηκε ένοχος για το βιασμό και τον τραυματισμό της ενός μηνός κόρης του.

Τον Μάρτιο του 2014 ο Patricio Medina υπό την επήρεια μεθαμφεταμινών βίασε τη νεογέννητη κόρη του και της έσπασε τα πόδια και τα πλευρά της με την αγριότητα που έπεσε πάνω της.

Ο 27χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες στο δικαστήριο, ωστόσο πριν τη δίκη είχε εκμυστηρευθεί με λεπτομέρειες το έγκλημά του σε συγκρατούμενό του.

Την Πέμπτη 11/10 το δικαστήριο του Τέξας τον έκρινε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των έξι ετών, για τραυματισμό και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Του επιβλήθηκε συνολικά ποινή κάθειρξης 240 ετών και πρόστιμο 10.000 δολαρίων, ενώ θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 80 χρόνια στη φυλακή πριν έχει δικαίωμα να αποφυλακιστεί υπό όρους.

«Τι πιο τρομακτικό από ένα έγκλημα θα μπορούσε να υπάρξει για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι αγαπά και προστατεύει τη ζωή που έφερε στον κόσμο και αντ' αυτού κάνει θρύψαλα το σώμα της σε μια αρρωστημένη σεξουαλική εκπλήρωση. Το μόνο που ήθελε το βρέφος ήταν αγάπη και ασφάλεια. Ο άνδρας αυτός υποτίθεται ότι θα της τα έδινε, αντ' αυτών όμως της δίδαξε την πραγματική φρίκη. Δεν σκότωσε το μικροσκοπικό της σώμα, αλλά σκότωσε την ψυχή της», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας, Gabrielle Massey απευθυνόμενη στους ενόρκους.

Ένοχη με την κατηγορία της εγκατάλειψης και έκθεσης παιδιού σε κίνδυνου κρίθηκε και η μητέρα του νεογνού, Lisa Montoya η οποία παρότι γνώριζε δεν ανέφερε την κακοποίηση στις αρχές.

Σήμερα το κοριτσάκι είναι τεσσάρων χρόνων και μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον καθώς έχει υιοθετηθεί μαζί με τα αδέρφια του από μια οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: