μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Θεσσαλονίκη: Σήμερα πάμε δυτικά για σινεμά με μόλις 2 ευρώ!

Μια γιορτή του κινηματογράφου από τις 11 το πρωί μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ

Σήμερα πάμε σινεμά και βλέπουμε ταινίες με μόλις 2 ευρώ ανά προβολή. Αφορμή; Το CINEPLEXX DAY 2018που φέτος πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Cineplexx (εντός του εμπορικού κέντρου One Salonica στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34) δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να δουν ταινίες στις 8 αίθουσές του σε μια δελεαστική τιμή. Μα, η εκδήλωση δεν περιορίζεται μόνο στις καλές τιμές των εισιτηρίων.
Ο υπεύθυνος PR & Marketing των πολυκινηματογράφων Cineplexx στην Ελλάδα κ. Αλέξιος Αντωνόπουλος εξήγησε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης»: «Το Cineplexx Day 2018 δεν είναι για μας μια απλή προσφορά εισιτηρίου στα 2 ευρώ, αλλά κάτι πολύ περισσότερο: Μια αληθινή Γιορτή του Σινεμά, η οποία κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη. Πέρυσι σπάσαμε κάθε ρεκόρ με περισσότερους από 6.500 θεατές μέσα σε μία ημέρα· φέτος είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε με άνεση και άμεση εξυπηρέτηση ακόμα περισσότερους».
Τι θα γίνει φέτος;
«Όσοι παρευρεθούν όχι μόνο θα μπορούν να δουν όποιες και όσες καινούργιες ταινίες επιλέξουν με τιμή εισιτηρίου στα 2 ευρώ ανά προβολή για όλους ανεξαιρέτως, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις ειδικές δραστηριότητες που θα τους περιμένουν, εντελώς δωρεάν. Να φωτογραφηθούν με διάσημους χαρακτήρες ταινιών, να βιώσουν εξαιρετικά μαγικά τρικ από απίστευτα ταλαντούχο ταχυδακτυλουργό, να πάρουν μέρος σε κυνήγι θησαυρού, να τυπώσουν τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες, και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα που ο κάθε σινεφίλ θα λατρέψει», είπε ο κ. Αντωνόπουλος.
Ο κ. Αντωνόπουλος παρέα με το ..."It"

Και συμπλήρωσε: «Τα ταμεία ανοίγουν την ημέρα του event στις 11 το πρωί, με τις προβολές να ξεκινάνε από τις 11:30 το πρωί και να μη σταματάνε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα – ο τρόπος μας να εξασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα ζήσουν την εμπειρία Cineplexx Day 2018, και θα γνωρίσουν τι σημαίνει Cineplexx: Ένας Πολυκινηματογράφος όπου βρίσκουμε συνεχώς αφορμές να δημιουργούμε events και εξωπραγματικές interactive εμπειρίες. Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο: Μπορείς να πας σ' ένα τυπικό σινεμά, να πληρώσεις το εισιτήριο σου, και να μπεις στην αίθουσα για να δεις την ταινία. Κι αυτό είναι μια χαρά. Όμως μπορείς να έρθεις σ' εμάς, και να ζήσεις το απόλυτο cinema experience πριν καν μπεις στην αίθουσα, δίχως καμία έξτρα χρέωση: Με τους cosplayers, τα παιχνίδια μας, και τα διάφορα activities με τα οποία συνοδεύουμε σχεδόν κάθε μεγάλη ταινία που βγαίνει».
Από προηγούμενη εκδήλωση

Χρήσιμα
Το πρόγραμμα προβολών έχει αναρτηθεί αναλυτικά στο site (www.cineplexx.gr), και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων έχει ξεκινήσει είτε μέσω του site ή δια ζώσης από τα ταμεία του πολυκινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: