μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γάμος μου με τον Αργυρόπουλο ακυρώθηκε 15 φορές σε έναν μήνα


❱❱ Η διαφωνία για το επίθετο -και όχι για το όνομα, ως είθισται- που θα έπαιρνε ο πρωτότοκος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου παραλίγο να τινάξει τον γάμο τους στον αέρα 18 χρόνια πριν!
«Ο γάμος μου με τον Αργυρόπουλο ακυρώθηκε 15 φορές σε έναν μήνα» δήλωσε η παρουσιάστρια επιβεβαιώνοντας τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή στο «My style rocks» αποκάλυψε ότι λίγο πριν παντρευτούν έγινε... μπουρλότο και έφυγε έξαλλος από το δημαρχείο.
«Την αγαπούσα»
«Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία: “Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο;” Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Εγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά, φυσικά, γύρισα γιατί την αγαπούσα» είπε.
Λίγες μέρες μετά η Μαρία ρωτήθηκε για τη δήλωση του πρώην της και αποκάλυψε με το χιούμορ που τη διακρίνει: «Ναι, το βρίσκω πάρα πολύ λογικό ένα παιδί να παίρνει και το επίθετο της μάνας, γιατί μόνο του πατέρα; Εγώ δεν έχω αδερφό για να ακούσουμε το “Μπακοδήμος”! Κι εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος και τσακωθήκαμε για άλλη μία φορά... Δηλαδή ήταν άλλη μία φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, που είχε ακυρωθεί 15 φορές από καβγάδες... για τους ίδιους λόγους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: