μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή γιατί δάγκωσε και έκοψε το χείλος της πρώην του

Συναντήθηκε για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και έφτασαν στα δικαστήρια


Σε 12ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 23χρονος άνδρας στη Νότια Καρολίνα καθώς προκάλεσε μόνιμη βλάβη στο στόμα της πρώην κοπέλας του.

Στις 21 Οκτωβρίου του 2017 ο Seth Aaron Fleury συναντήθηκε με την πρώην σύντροφό του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά η συζήτηση δεν κατέληξε πουθενά καθώς διαφώνησαν.

Όταν η κοπέλα του είπε πως δεν θέλει να είναι ξανά μαζί του, ο νεαρός εκνευρίστηκε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Εκείνη τραβήχτηκε και τότε της δάγκωσε το κάτω χείλος της με τόση δύναμη που το ακρωτηρίασε.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση πλαστικής με τους γιατρούς να προσπαθούν να επανασυνδέσουν το ακρωτηριασμένο μέρος στο χείλος της. Η επέμβαση ωστόσο δεν στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα η κοπέλα να ζει σήμερα «με μόνιμη, σοβαρή ουλή και μόνιμο περιορισμό στο εύρος κίνησης του στόματός της», σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.
«Ας ελπίσουμε πως αυτή η ποινή φυλάκισης θα κάνει ξεκάθαρο τόσο στον εν λόγω κατηγορούμενο όσο και σε άλλους δράστες πως η οικογενειακή βία, σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν είναι αποδεκτή», ανέφερε ο δικαστής Walt Wilkins.

Ο Fleury δεν θα έχει το δικαίωμα να αιτηθεί αποφυλάκιση υπό όρους μέχρι να συμπληρώσει τουλάχιστον το 85% της ποινής που του επιβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: