μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η οργή κατά του Ρέμου «καπέλωσε» και την ευαισθησία της Μπόσνιακ


Είπε να δείξει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της ανατολικής Αττικής η Υβόννη Μπόσνιακ, ανεβάζοντας μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αλλά άκουσε τα... σχολιανά της...
...από μερίδα followers που της επιτέθηκαν με αφορμή τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου την περασμένη Παρασκευή στο Nammos της Μυκόνου!
Το πανέμορφο πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε μια φωτογραφία του αγάλματος «Μελαγχολία - Κενότητα» (φωτό), μια δημιουργία του Albert Gyorgy, ο οποίος εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο έργο από το συναίσθημα που του δημιουργήθηκε λίγους μήνες μετά τον χαμό του παιδιού του.
Δίπλα στη φωτογραφία η Υβόννη έγραψε: «Οποιος κατάλαβε... κατάλαβε... Λυπάμαι!!! Τόσο πολύ!!!» Αυτό ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μια βροχή μηνυμάτων από followers, οι οποίοι όχι μόνο την ειρωνεύτηκαν, αλλά βρήκαν και την ευκαιρία να ξεσπάσουν κατά του συντρόφου της Αντώνη Ρέμου για την απόφαση του ίδιου και των ιδιοκτητών του Nammos να προσφέρουν στους πληγέντες μέρος των εσόδων από τη συναυλία με τον Αιγύπτιο Amr Diab.

«Και ο Ρέμος συνεχίζει τα χαζοτραγούδια στη Μύκονο» αναφέρει μέλος της insagramικής παρέας και συνεχίζει: «Αυτά για τις δωρεές είναι προφάσεις. Αν θέλει κάποιος πραγματικά να βοηθήσει, βγάζει λεφτά από την τσέπη του και το κάνει. Ο Ρέμος κι αν έχει κάνει περιουσία από τις συναυλίες σε Μύκονο και χιονοδρομικά σε Ελβετία. Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες για τους άπληστους. Μη χάσουμε τα φράγκα από Μύκονο και φέτος... Κι άσε τα παιδάκια να έχουν απανθρακωθεί... Ντροπή». Στο ίδιο μήκος κύματος, άλλος follower τής γράφει: «Λέω, όμως, ότι είναι υποκριτής και κρύβεται πίσω από ό,τι πιο τραγικό συνέβη για να βγάλει λεφτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: