μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ό,τι έμεινε από καμένο ρυμουλκούμενο νταλίκας στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες νταλίκες από το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ ενώ βρισκόταν εν πλω με 875 επιβάτες ανοιχτά της Ύδρας.

Σημειώνεται, ότι το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε αποπλεύσει στις 22:00 από τον Πειραιά για τα Χανιά, επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά και αποβίβασε με ασφάλεια τους 875 επιβάτες και το βοηθητικό προσωπικό από τα 140 άτομα πλήρωμα

Στον Πειραιά προκειμένου να επιθεωρήσουν από κοντά τις προσπάθειες για το σβήσιμο της φωτιάς στο πλοίο βρέθηκαν ο νέος υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης και ο απερχόμενος Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση στο πλοίο από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άψογο θα έλεγα, την παρέμβασή της και τη δουλειά της. Πολλά αυτοκίνητα έχουν εξέλθει χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα ή σημαντική ζημιά.

Ενδεχομένως κάποια από τα οχήματα που είναι στο βάθος του γκαράζ να έχουν υποστεί ζημιά ή να έχουν και κάποια μορφή καταστροφής. Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε απώλειες, δεν είχαμε τραυματισμούς, όλοι οι επιβάτες με το πλήρωμα έχουν ακεραιότητα σωματική και δεν έχει πάθει κανείς τίποτα».

Από το πρωί γίνεται απομάκρυνση φορτηγών και λεωφορείων για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τη διευκόλυνση των πυροσβεστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: