μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και δίνει μάχη για ζωή

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο από διερχόμενο οδηγό ξημερώματα Πέμπτης


Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι συγγενείς του 49χρονου Λαμιώτη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, αφού η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πλέον μη αναστρέψιμη.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/8) πεσμένος στο δρόμο, κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία, με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας τον έβαλαν άμεσα στο χειρουργείο και έκαναν ότι μπορούσαν, δυστυχώς όμως το χτύπημα στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ σοβαρό, με αποτέλεσμα η μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή, ο 49χρονος δημόσιος υπάλληλος από τη Λαμία, να είναι άνιση.

Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πρώτη έρευνα που έκανε η αστυνομία αρχικά αποκλείστηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι αποδίδεται σε πτώση του 49χρονου ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι συγγενείς όμως υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν επάνω του χρήματα, καθώς επίσης και ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις που έγιναν στο λογαριασμό του.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συγγενείς του 49χρονου ενημέρωσαν για το τραγικό συμβάν τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, ο οποίος έδωσε εντολή στην αστυνομία να διερευνηθεί η υπόθεση εξονυχιστικά, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Το τραγικό συμβάν έχει σοκάρει όχι μόνο τους συγγενείς, συναδέλφους και φίλους, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: