μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η σύζυγος του Τσαλίκη ράγισε καρδιές


❱❱ Η Δώρα Δημητροπούλου ανέβασε φωτογραφία του πρόωρα χαμένου αδελφού της και συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της
Η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη Δώρα Δημητροπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία του πρόωρα χαμένου αδελφού της, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2005, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.
«Αδερφούλη μου, μας λείπουν η καλοσύνη σου και το γλυκό σου βλέμμα... Από τις πιο ωραίες (από τις ελάχιστες που έχω) φωτογραφίες σου...» έγραψε στη λεζάντα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς φίλους της που έσπευσαν να της γράψουν λόγια παρηγοριάς και συμπαράστασης για να απαλύνουν τον πόνο της και να την αποφορτίσουν «Οσο τους θυμόμαστε δεν ξεχνιούνται ποτέ», «Ο Θεός να σου δίνει δύναμη... Και στη μητέρα σου... Να τον θυμάστε με γλύκα!», «Πόσο λυπάμαι και πόσο σε νιώθω» ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχθηκε στον τοίχο της. Ηταν 13 χρόνια πριν όταν η ευτυχισμένη ζωή της οικογένειας του τραγουδιστή «γκρίζαρε»...


Ο αγαπημένος αδελφός της Δώρας τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Εντατική, ώσπου να καταλήξει.
Το μοιραίο βράδυ

Το μοιραίο βράδυ του τροχαίου ο Γιώργος Τσαλίκης βρισκόταν στα βραβεία MAD και έσπευσε στο νοσοκομείο με το βραβείο ακόμη στον λαιμό του. «Για περίπου 20 μέρες μέσα στο σπίτι μας έβλεπες μόνο μουσκεμένα χαρτομάντιλα» είχε δηλώσει πριν από δυο χρόνια σε συνέντευξή του, μιλώντας για το τραγικό συμβάν που σημάδεψε την οικογένειά του, και πρόσθεσε:«Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια, αλλά είμαστε μια οικογένεια που έχει μια γκρίζα πληγή σε μια κόκκινη καρδιά» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: