μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Εγινε της «Κ@ρι@λας»!Ο Χρήστος Δάντης υποστηρίζει με πάθος την «Κ@ρι@λα» στους επικριτές της

❱❱ Ο Δάντης «τα έχωσε» στις συναδέλφους που «έκραξαν» το άσμα του, ενώ δήλωσε πως δεν θα έγραφε τραγούδι στον Ρουβά, γιατί δεν του αρέσει
Μπορεί ο Χρήστος Δάντης να μισεί την «Κ@ρι@λα» στοομώνυμο τραγούδι του, ωστόσο την υποστηρίζει με πάθος στους επικριτές της: «Δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους, μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό που έχουν ζήσει» είπε σεμια συνέντευξη-ποταμό, στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί, στις 10». 
και συνέχισε... μαινόμενος ο τραγουδοποιός: «Υπάρχουν άνθρωποι κακόβουλοι του χώρου που ασχολούνται με όλους. Αναρτούνται posts και τεράστια κείμενα στο facebook, νομίζοντας ότι κάποιος τους ρώτησε ή θεωρώντας ότι πρέπει να τοποθετηθούν. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts. 

Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι που δεν αφορούν κανέναν πλέον, δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους και καλύτερα να κοιτάξουν να κάνουν κάτι από το να μένουν δυσαρεστημένοι, επειδή τέλειωσε όλο αυτό το πράγμα που έχουν ζήσει. 

Ρίχνοντας χολή σε έναν άνθρωπο τον οποίο “θαυμάζουν”... Φυσικά θέλω να εξαιρέσω τη Sunny Μπαλτζή» είπε εξοργισμένος, για να καταλήξει, απευθυνόμενος σε β΄ πρόσωπο ενικού: «Ρε συ, μη βγάζεις τόσο χολή επειδή δεν απασχολείς τον κόσμο πια. Κάνε κάτι να τον απασχολήσεις».
Να θυμίσουμε πως «όλοι αυτοί που έκαναν posts», όπως ανέφερε ο δημιουργός, είναι η Σοφία Βόσσου, η Αντζυ Σαμίου και η Sunny Μπαλτζή -την οποία εξαίρεσε-, αλλά και η Γενική Γραμματεία Ισότητας, που εξέδωσε ανακοίνωση βάλλοντας εναντίον του τραγουδιού, μόνο που η... τελευταία δεν έχει ρεπερτόριο!
Στη συνέχεια, αφού απάντησε στις συναδέλφους του, «περιέλαβε» και τον Σάκη Ρουβά, που δεν έκρινε το τραγούδι του, αλλά είναι συνάδελφος κι έχει -τι σύμπτωση- ρεπερτόριο που δεν αρέσει στον Δάντη: «Δεν θα έγραφα τραγούδι στον Σάκη Ρουβά, γιατί η καριέρα του και το ρεπερτόριό του δεν είναι κάτι προσφιλές σε μένα» είπε ο δημιουργός του «Κ@ρι@λα, σε μισώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: