μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕΣ» 2018


Η αγάπη δεν έχει ηλικία! Κάποια μόνη, κάποιος μόνος, ποτέ δεν είναι αργά για να βρεθούν και να ενώσουν τις ζωές τους, με μια ώριμη και υπεύθυνη πια, αγάπη.

Ένα υπέροχο κομμάτι, γραμμένο, σε στίχους της Αλεξίας Μαννούρη. Μιας στιχουργού, η οποία γράφει με ένα δικό της ύφος και δίνει τις δικές της εικόνες, σε αυτό που είδη υπάρχει και λέγεται ζωή!

Την σύνθεση και την ενορχήστρωση του «Επιτέλους ήρθες», δημιούργησε η καταξιωμένη μουσικός Αγγελική Πρέζα, η οποία επίσης παίζει το Πιάνο σε αυτή την ηχογράφηση!

Στο Μπουζούκι θα ακούσετε τον υπέροχο και πολύ γνωστό μουσικό, Γιάννο Βιολάντη.  Ένας μουσικός, που με το μπουζούκι του εμπλούτισε αυτό το τραγούδι, δίνοντας του μια μορφή, η οποία θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές!

«Επιτέλους ήρθες»! Ακόμα μια επιτυχία της υπέροχης ερμηνεύτριας, Ελένης Αυγουστή, η οποία με την μοναδική της φωνή, και με ένα αποκλειστικά δικό της ηχόχρωμα, θα μας αγγίξει και πάλι στην ψυχή… λέγοντας μας ότι, η αγάπη, δεν μετρά χρόνια, αλλά έρχεται πάντα εκεί που δεν την περιμένουμε!!


Καλή ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: