μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Πρώτη εμφάνιση στα φλας για τη γοητευτική σύζυγο του Mr. EasyJet


❱❱ Η καλλονή Ιρλανδή Ορλα Μέρφι έκλεψε την παράσταση στο Μονακό, στη δεξίωση με αφορμή τη γέννηση της μοναχοκόρης της
Ο Mr. EasyJet Στέλιος Χατζηιωάννου, βενιαμίν του αξέχαστου βασιλιά των τάνκερ Λουκά Χατζηιωάννου και της πάντα σεμνής και γλυκιάς Νέδης Χατζηιωάννου, που έχει τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο του sir, είναι πρώτα από όλα ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος και επιχειρηματίας, που πάντα βοηθάει την Κύπρο και την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. 
Το απέδειξε ακόμη μία φορά, καθώς μέσω του ιδρύματός του «Stelios Philanthropic Foundation» προσέφερε το ποσό των 100.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική.
Ο πρίγκιπας
Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, λίγες ημέρες προτού συμβούν τα τραγικά γεγονότα στην Ελλάδα, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό της καλλονής Ιρλανδής συντρόφου του Ορλα Μέρφι, στην οικογενειακή δεξίωση -παρουσία, όμως, και του πρίγκιπα Αλβέρτου- που παρέθεσε στο σκάφος του, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα του Μονακό, με αφορμή τη γέννηση της μοναχοκόρης του πριν από περίπου 40 μέρες.
Εκεί, στα ντεκ της θαλαμηγού, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, με μακρύ μπεζ φόρεμα κεντημένο με λουλούδια, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα φλας η Ορλα Μέρφι, η δυναμική και πετυχημένη Sales Key Account Manager του ομίλου Boutsen Design, που κατάφερε και έκανε πατέρα τον περιζήτητο διεθνώς γαμπρό.
Η Ορλα φωτογραφήθηκε με την αγαπημένη αδερφή του Στέλιου Κλέλια Χατζηιωάννου, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, όπως και στις ωραίες κόρες του Πόλυ και της Ρόζμαρι Εριέττα και Λιλιάνα Χατζηιωάννου. Απόφοιτη του University of Limerick, με B. Sc. Εquine Science, η Ορλα ζει και εργάζεται στο Μονακό, όπoυ και γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη έως το St. Barth και την Ελλάδα, την οποία φαίνεται ότι θα λατρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: