μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Koριτσομάνα η Αναστασοπούλου!


❱❱ Η Αναστασοπούλου «ανακοίνωσε» ότι η δεύτερη κόρη της θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα
Και το όνομα αυτής, Ηλέκτρα! Ροζ συννεφάκια ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία περιμένει κοριτσάκι. 
Η ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Πέντε μηνών και συνεχίζω δυνατά. Η σκληρά εργαζόμενη μαμά στα παρασκήνια» έγραψε, αποκαλύπτοντας και το όνομα της μικρής με το hastag #electra!


Η Πηνελόπη έχει ακόμα μία κόρη, τη δυόμισι χρόνων Λυδία, και όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της ήθελε άμεσα ακόμα ένα κοριτσάκι, αλλά και ένα αγοράκι, επειδή πλησιάζει τα 41. Η πρώτη αποκάλυψη για το φύλο του μωρού έγινε πριν από λίγες μέρες στα Mad Awards: «Θα έχουμε δύο χορευταρούδες στο σπίτι. Τρεις…» είπε περιχαρής η ηθοποιός και όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως αν περιμένει κοριτσάκι, εκείνη ανέφερε με χαμόγελο: «Οχι απαραίτητα. Χορευταρού εγώ, χορευταρού η Λυδία, είμαστε πλειοψηφία» είπε, θολώνοντας τα νερά. 

Ωστόσο, οι απόψεις για το φύλο του μωρού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπερνάντο διίστανται μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριάς της στην παράσταση «Μόλις χώρισα», Τζόυς Ευείδη, η οποία μιλώντας σε εκπομπή είπε πως η Πηνελόπη περιμένει αγοράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: