μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Σκόνη και θρύψαλα στον γάμο του ΡέμουΓαμήλια έκπληξη

❱❱ Ο Αντώνης Ρέμος έκανε το χατίρι στην Υβόννη Μπόσνιακ και έπεισε τον Κορκολή να τραγουδήσει τη βραδιά του γάμου τους
Ο Στέφανος Κορκολής έχει βάλει την υπογραφή του σε ορισμένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλοί τα επιλέγουν για τα γαμήλια πάρτι τους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ξεχωριστή φωνή του διάσημου καλλιτέχνη πρόκειται να ακουστεί και τη βραδιά του γάμου του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι live. Ναι, σωστά μαντεύετε.
Ο Στέφανος Κορκολής θα τραγουδήσει ζωντανά την πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής του συναδέλφου του με το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο Αντώνης ήταν εκείνος που προσέγγισε τον Στέφανο ζητώντας του να τραγουδήσει στη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το γαμήλιο μυστήριο κι εκείνος αποδέχτηκε την πρότασή του με χαρά.
Οσο για τον λόγο που οι μελλόνυμφοι θέλουν να ακουστεί η φωνή του Κορκολή στην εν λόγω ιδιαίτερη περίσταση; Η Υβόννη αγαπά πολύ τα τραγούδια του και ο Αντώνης θέλησε να την ευχαριστήσει, κανονίζοντας μια live εμφάνισή του που σίγουρα θα θυμάται για πάντα.
Κατά τα άλλα, είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την ένωση του Ρέμου με την Μπόσνιακ ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί ότι θα παντρευτούν στη Μύκονο, ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα στις 15 Σεπτεμβρίου, συγκεκριμένα σε κτήμα των βορείων προαστίων, που ανήκει σε στενό φίλο του Αντώνη Ρέμου.
Καλεσμένοι θα είναι άνθρωποι από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού, ενώ η ακριβής τοποθεσία της τελετής θα αποκαλυφθεί σε αυτούς την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μη μαθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: