μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Σάκης Αρσενίου


❱❱ Την ώρα που το 35,6% του πληθυσμού της χώρας βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή τον κοινωνικό αποκλεισμό, ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου δηλώνει περίτρανα στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»:
«Η σχέση μου με το χρήμα είναι πολύ κακή. Μπορώ να έχω από 10 μέχρι 500 ευρώ στην τσέπη μου, σαν να έχω ένα χαρτομάντιλο. Θεωρώ ότι όσο εύκολα μπορείς να βγάλεις χρήμα τόσο εύκολα μπορείς να το ξοδέψεις».
Τι μας λέτε, κύριε Αρσενίου, αλήθεια; Δεν λέτε και σε εμάς -αλλά και στους 3.789.300 Ελληνες που ζουν δύσκολα- τους τρόπους για να βγάλουμε εύκολα χρήμα, μπας και δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα, όπως εσείς; Θα μοιραστείτε το μυστικό ή θα το κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας;
Ειλικρινά, δεν έχουμε λόγια γι' αυτές τις δηλώσεις σας, ειδικά αυτή την εποχή που με 500 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια, που από τις δυσκολίες δεν ξέρει τι πάει να πει αποταμίευση. Να σας ενημερώσουμε -αν σας ενδιαφέρει, βέβαια- πως άλλοι δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν, κύριε Αρσενίου μου, αλλά απ' ό,τι καταλάβαμε εσείς... ραπανάκια για την όρεξη!
Από την άλλη, σας παραδεχόμαστε, γιατί, παρότι ανήκετε σε αυτούς τους ελάχιστους πλέον που τα σκορπάνε δεξιά κι αριστερά, εσείς καταφέρατε να κάνετε προκοπή και να θεωρείστε πλέον περιζήτητος γαμπρός με προίκα!
«Εχω κάνει κάποιες επενδύσεις, ένα μαγαζί, δόξα τω Θεώ, πάει καλά και έχω περιορίσει και διάφορα έξοδα». Σκεφτείτε να ανήκατε και στην κατηγορία των πρωτοκλασάτων τραγουδιστών με τα υψηλά μεροκάματα, κύριε Αρσενίου... Ποιος θα σας έπιανε με την περιουσία που θα είχατε κάνει. «Ωνάση του ελληνικού πενταγράμμου» θα σας λέγαμε, όχι αστεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: