μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Λάρισα: Αίμα στους πυρόπληκτους προσφέρουν πρόσφυγες

Από το κέντρο φιλοξενίας του Κουτσόχερου

Αίμα σε όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη και δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική προσφέρει ομάδα προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας στο Κουτσόχερο Λάρισας.
Οι πρόσφυγες ανακοίνωσαν αυτήν την πρωτοβουλία τους με μία επιστολή συμπαράστασης, στην οποία αναφέρουν: «Ένα γράμμα για να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας από τα βάθη της καρδιάς μας στον πρωθυπουργό κύριο Τσίπρα και σε όλους τους Έλληνες. Παρακολουθήσαμε τα θλιβερά γεγονότα και το δράμα της Δευτέρας 24/7 και συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους της ανατολικής πλευράς της Αθήνας. Αυτό το συλλυπητήριο γράμμα το στέλνουμε από την Ενότητα των Κούρδων και από τις οικογένειες που ζούμε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο για να μοιραστούμε τη συμπαράστασή μας σε όλους σας, στο στρατό, στον Ερυθρό Σταυρό και στους οργανισμούς και σε όλους όσου δουλεύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές».
«Το πιο ακριβό πράμα που μπορούμε να δώσουμε τώρα είναι το αίμα μας και αυτό το κάνουμε μέσω των οργανισμών υγείας» καταλήγουν οι πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: