μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Αννέτ Αρτάνι: Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του «Ράμπο»Ακαδημαϊκός και bodybuilder ο νέος σύντροφός της

❱❱ Τον ξενάγησε στον Παρθενώνα προτού φύγουν για Κεφαλλονιά, όπου θα γνωρίσει τους γονείς της
Ενας ιστορικός με «ατσάλινους» μυς κέρδισε την καρδιά της Αννέτ Αρτάνι. Παρότι μάλιστα η σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια μετρά μόλις μερικούς μήνες, ο Καρλ Μίρα, όπως είναι το όνομά του, την ακολούθησε στην Ελλάδα θέλοντας να γνωρίσει τους γονείς της! 
Πρώτη έφτασε στα πάτρια εδάφη η Αννέτ μαζί με τον γιο της Γρηγόρη, με τον οποίο ταξίδεψε αμέσως στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλλονιά. Ο μικρός ξετρελάθηκε με το χωριό Καραβάδος, όπου ζουν μόνιμα ο παππούς και η γιαγιά.
Ετσι, δεν έκανε παράπονα όταν η μητέρα του χρειάστηκε να τον αποχωριστεί για λίγο, ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποδεχτεί τον αγαπημένο της και να τον ξεναγήσει στα αξιοθέατα. Οι δύο ερωτευμένοι επισκέφθηκαν πρώτα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τον Παρθενώνα. Ο Καρλ, ο οποίος είναι ιστορικός, εντυπωσιάστηκε από το μνημείο-σύμβολο της πατρίδας μας. Ο ίδιος, μάλιστα, συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα πραγματοποίησε ομιλία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο με θέμα την ακαδημαϊκή έρευνα που έχει κάνει για τον αξέχαστο ιστορικό Χάουαρντ Ζιν.
Πολέμησε στον Κόλπο
Σημειώνεται ότι ο Καρλ, ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, υπηρέτησε πριν από χρόνια στον αμερικανικό στρατό πολεμώντας στον Κόλπο, γεγονός που τον οδήγησε στη συνέχεια να γράψει αντιπολεμικά βιβλία.
Πέρα απ' αυτό, υπήρξε πρωταθλητής στο bodybuilding, κάτι που φαίνεται καθαρά στο σώμα του. Ο ίδιος συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά και με την Αννέτ, η οποία ασχολείται επίσης με το bodybuilding τα τελευταία δύο χρόνια - γνωρίστηκαν σ' ένα γυμναστήριο και «κόλλησαν» αμέσως. Τις επόμενες ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί στην Κεφαλλονιά για να συναντήσει τους γονείς της τραγουδίστριας και τον γιο της Γρηγόρη, με τον οποίο ο Καρλ τα πηγαίνει περίφημα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: