μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ανήθικη πρόταση στην Αλούπη


❱❱  60.000 ευρώ από θαυμαστή της για να...
«Γεια, σου προσφέρω 60.000 ευρώ για να μου ποζάρεις γυμνή στο Skype για λίγα λεπτά. Ενδιαφέρεσαι;» Το παραπάνω προκλητικό και άκρως σεξιστικό μήνυμα δέχτηκε η Χριστίνα Αλούπη από follower της στο Ιnstagram. 
Η έκπληξη ήταν πολύ μεγάλη για την όμορφη παρουσιάστρια, η οποία όμως δεν «μάσησε» και τον έβγαλε... στη σέντρα! «Ο,τι να 'ναι» σχολίασε η ξανθιά καλλονή, κοινοποιώντας στα Stories του λογαριασμού της το μήνυμα που έλαβε.
Πρόσθεσε, μάλιστα, και emoticons με φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια, ενώ έβαλε ως hashtag τη φράση «ανήθικη πρόταση» γραμμένη στα αγγλικά. Προηγουμένως, βέβαια, είχε φροντίσει να καλύψει τα στοιχεία του τολμηρού και εξαιρετικά θρασύ αποστολέα, ο οποίος της πρότεινε να γδυθεί στο Skype αντί του ποσού των 60.000 ευρώ.
Μακροβούτια
Φυσικά, η Χριστίνα δεν άφησε αυτό το δυσάρεστο συμβάν να χαλάσει τις διακοπές της στα πάτρια εδάφη. Το αντιμετώπισε με χιούμορ και αφού... εξέθεσε τον follower της στα μάτια των άλλων διαδικτυακών της φίλων, συνέχισε απτόητη τα μακροβούτια της. Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο φύλλο μας, η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και ξεκουράζεται στη βόρεια Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Σάνη της Χαλκιδικής, όπου διατηρεί εξοχικό σπίτι η οικογένειά της.
Η ίδια έχει μαζί και τον γιο της Ανδρέα, ο οποίος είναι 20 μηνών. Μέσα στον Αύγουστο θα έρθει στην Ελλάδα για να τους βρει και ο επιχειρηματίας σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος, προκειμένου να συνεχίσουν οικογενειακώς τις διακοπές τους. Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στην Αμερική, διανύει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής πορείας του. Ηθελαν και οι δύο μεγάλη οικογένεια και, απ' ό,τι φαίνεται, το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα.
Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ακολούθησε η πρώτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας και μόλις πριν από έναν χρόνο ο γάμος τους στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα βαφτίσια του μικρού Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: