μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Ταξίδι-αστραπή του Ντάνου στη Σκιάθο για τα βαφτίσια του ανιψιού του

❱❱ Από το Μάτι στη Σκιάθο για τη βάπτιση του ανιψιού του! Ο πρώτος νικητής του «Survivor» βρέθηκε το Σάββατο στο όμορφο νησί του για τη βάπτιση του γιου του αδελφού του Χάρη.
Η συγκίνηση για όλους, και κυρίως για τον αγαπημένο μας «survivor», ήταν μεγάλη, καθώς ο μικρούλης πήρε το όνομα του παππού του, του Παναγιώτη, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 11 χρόνια και για τον οποίο ο Ντάνος έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν.


Ο πρώην «survivor» και νυν ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά «Το τατουάζ», που τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο Μάτι, προκειμένου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε τους πληγέντες, έφυγε το Σάββατο το πρωί για την ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να παρευρεθεί σε αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή. 
Ο ίδιος, προφανώς σεβόμενος το εθνικό πένθος, δεν ανέβασε φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός, ωστόσο, ακολουθώντας το hashtag #ντάνος, οι δεκάδες θαυμαστές του διέδωσαν το νέο!


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, με την οποία είναι πολύ δεμένος, αλλά έμεινε μαζί τους μόνο λίγες ώρες, καθώς χθες ταξίδεψε στην Κύπρο για τα γυρίσματα του «Τατουάζ», όπου και θα μείνει μία εβδομάδα. Κατά την παραμονή του στη Σκιάθο επισκέφτηκε και τη σχολή του, όπου συναντήθηκε με φίλους με τους οποίους είχε να τα πει καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: