μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

«Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτό τον τόπο»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεσπά για την τραγωδία στην Αττική


Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική.
Η Μαρία Ελένη έγραψε χαρακτηριστικά:
«Φτάνει πια σε αυτή την χώρα ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη ! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους!!! Σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα που αυτοί που κυβερνάνε δεν αγαπάνε αυτόν τον τόπο!!! έναν τόπο που μόνο ευγνωμοσύνη θα έπρεπε να νιώθουμε όλοι που ζούμε εδώ! ευγνωμοσύνη για την ιστορία μας για την ψυχή της Ελλάδας! Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος...την ιστορία , τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση!!!Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια!! Αγαπάμε αυτήν χώρα???Εγώ προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδώ....αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο....κ πότε να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε όλους!!!!!! Πράξεις μόνο??με ταπεινότητα!!!!!

Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που χάσανε αγαπημένους....κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια άλλα με πράξεις!!!!!????#prayforgreece».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: