μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

ΠΡΟΣΟΧΗ – Χωρίς νερό για 10 ώρες αύριο Τρίτη περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ποιες περιοχές θα έχουν διακοπή υδροδότησης

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο Τρίτη, 31 Ιουλίου, περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ. Η διακοπή υδροδότησης θα ξεκινήσει από τις 08.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 18.00.
Όπως αναφέρει η ΕΥΑΘ «ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 από τις 8:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής παλαιού αγωγού από χυτοσίδηρο Φ200mm στην συμβολή των οδών Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’ με Μπιζανίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α’, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας, Καυταντζόγλου, Αρχαιολογικού Μουσείου, Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη, Σπάρτης, Βελισσαρίου καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: