μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Η απάντηση του Sakis για τη δέσμευση λογαριασμών του: «Εχω τηρήσει πλήρως όλες τις υποχρεώσεις μου»


❱❱ Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Σάκης Ρουβάς (φωτό) για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του, για μια οφειλή ύψους 27.900 ευρώ προς την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive.
Από την Αυστραλία όπου βρισκόταν για περιοδεία έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι έως σήμερα έχει υπάρξει απόλυτα συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του και αφήνει να εννοηθεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

«Αναφορικά με το δελτίο Τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών».
Ανακοίνωση

«Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου» αναφέρει η ανακοίνωση του γνωστού καλλιτέχνη, η οποία καταλήγει ως εξής: «Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία, ως μόνη αρμόδια πια, θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση, αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ». 

Με αφορμή την αίτηση της εταιρίας δημοσίων σχέσεων του Κωνσταντίνου Καφίρη -με την οποία ο Ελληνας σταρ συνεργάστηκε επί μία δεκαετία-, το Πρωτοδικείο της Αθήνας προχώρησε σε έκδοση προσωρινής διαταγής, δυνάμει της οποίας δεσμεύθηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά. 
Ταυτόχρονα, κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή και εταιριών συμφερόντων του (στις οποίες συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική), από τις οποίες η εταιρία PROGRESSIVEPR M. EΠΕ διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις για υπηρεσίες που παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: