μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

Μία μπέμπα για τον Mr Stavento


❱❱ Σε κλάματα χαράς ξέσπασε ο Μιχάλης Κουινέλης όταν αντίκρισε τον καρπό του έρωτά του με την Ηβη Αδάμου
Το πρώτο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, υποδέχτηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης! 
Η μπέμπα, βάρους 3.600 γραμμαρίων, γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Αθήνας και η άφιξή της χάρισε ανείπωτη χαρά τόσο στους διάσημους γονείς της όσο σε συγγενείς και φίλους.
Δίπλα στον «Mr Stavento» και στην τραγουδίστρια αγαπημένη του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι οικογένειές τους, που κατέφθασαν αεροπορικώς στην πρωτεύουσα από Αλεξανδρούπολη και Κύπρο αντίστοιχα.
Ο καλλιτέχνης της hip hop σκηνής δεν ήταν παρών στη διαδικασία του τοκετού, αφού ο μαιευτήρας Ελπιδοφόρος Δουράτσος προχώρησε σε καισαρική τομή. Ωστόσο, οι ώρες που πέρασε στην αίθουσα αναμονής ήταν πραγματικά αγωνιώδεις, ελπίζοντας ότι θα πάνε όλα καλά για τις δύο γυναίκες της ζωής του. Οταν ο γιατρός ανακοίνωσε «It's a girl», ο frontman των Stavento ξέσπασε σε κλάματα χαράς και ακολούθησε η συγκινητική συνάντηση μπαμπά και κόρης! Οι γονείς του καλλιτέχνη, όπως και ο αδελφός του Ανδρέας, αντάλλαξαν ευχές και αγκαλιές με τα συμπεθέρια τους από την Κύπρο, τη Μαριάννα και τον Αδάμο, καθώς επίσης με την αδελφή της τραγουδίστριας Δέσποινα και τον σύζυγό της Ανδρέα, που, σύμφωνα με κυπριακά sites, βρέθηκαν από νωρίς στο πλευρό της νεαρής μανούλας.
Εξι χρόνια μαζί
Να θυμίσουμε ότι η Ηβη και ο Μιχάλης γνωρίστηκαν το 2010, με αφορμή τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα», ενώ έγιναν ζευγάρι δύο χρόνια αργότερα. Τώρα, έξι χρόνια μετά, το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία και στα άμεσα σχέδιά του είναι η μετακόμιση στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του τραγουδιστή, ώστε η μικρή του να μεγαλώσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον, μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: