μουσικα νεα

[μουσικα νεα][bsummary]

διαφορα αρθρα

[διαφορα αρθρα][bsummary]

αθλητικα

[αθλητικα][bsummary]

H Λίντσεϊ Λόχαν άνοιξε beach bar εκεί που την έδειρε ο πρώην αρραβωνιαστικός της


❱❱ Μία σχέση έκλεισε, ένα beach bar άνοιξε η Λίντσεϊ Λόχαν!
Η χολιγουντιανή ηθοποιός και επιχειρηματίας δήλωσε στους «New York Times» πως έφτιαξε το μαγαζί της στο νησί των ανέμων γιατί εκεί της επιτέθηκε ο πρώην αρραβωνιαστικός της:
«Συνέβη εδώ, στη Μύκονο, σ' αυτήν την παραλία» είπε η 31χρονη ηθοποιός και συνέχισε: «Αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήθελα να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να τα ξαναφτιάξω από την αρχή, όταν είμαι έτοιμη. Για τον λόγο αυτόν είμαι εδώ σήμερα, διότι σε αυτή την παραλία με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Αν μπορώ να κάνω κάτι, θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα είναι η παραλία μου».


Συμβαίνουν κι αυτά. Η ηθοποιός το καλοκαίρι του 2016 κατηγόρησε τον τότε αρραβωνιαστικό της Ιγκόρ Ταραμπασόφ ότι της επιτέθηκε και τη χτύπησε, και πως έπειτα από αυτό το περιστατικό φοβόταν για τη ζωή της. Ο Ταραμπασόφ αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.
Ωστόσο, ερασιτεχνικά βίντεο που έδειχναν το ζευγάρι να καβγαδίζει έντονα στην παραλία με... εκτοξεύσεις κινητών, τραβήγματα ρούχων και τα συναφή έκαναν για καιρό τον γύρο του διαδικτύου. Παρ' όλα αυτά, η Λόχαν δεν θέλει να ξεχάσει το ατυχές περιστατικό. Αντιθέτως, άνοιξε και beach bar για να το θυμάται και να πίνει κοκτέιλ... στην υγειά του! Λέμε τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: